Zaščita pri barvanju (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema

Sporočilo

Lili2010 -> Zaščita pri barvanju (23.4.2014 15:44:31)

Punce zdravo.

Naša 13-mesečnica je v vrtcu čisto navdušena nad barvanjem, odtisi dlani, risanjem s prstki ....itd., pa me zanima, kje se da kupiti tista zaščitna "obleka", ki bo mamici maaaalce olajšala delo po tem, ko se risanja naveliča :)
Sem iskala v obeh večjih trgovinah za otroke, pa nisem našla.
Kje ste ve to nabavile?

Hvala.

Lili

malaMravljica -> RE: Zaščita pri barvanju (23.4.2014 15:49:55)

ena sprana majica ali srajca od starsev, ki je ni skoda. Ce ste pa hudo smensi pa dobis en tak palsticen slicncek z rokavi v IKEI.

ronja -> RE: Zaščita pri barvanju (23.4.2014 18:53:37)

Na začetku leta imajo v vseh hiper-štacunah (hipermarketi, Leclerc, itd...) Vmes mogoče v kakih ustvarjalnih štacuncah majo ziher.

Jaz sem jima naredila nekaj, kar se zapne zadaj (da NE moreta sami odpet, ko se njima zdi, da sta ok, ampak da ju odpnem, ko se meni zdi, da mata čiste roke:D, pa puli je in patentna rokah, da ne curlja barva izpod prekrivala na majčko) - ampak moji rabijo take drastične ukrepe, ker ful radi packajo in se ful popackajo:D. Niso vsi taki.

Izabelina -> RE: Zaščita pri barvanju (23.4.2014 21:40:39)

mi mamo to iz ikee (ni tok fensi šmensi) navadna plastična haljica, ki se zadi zapne... čis ok!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.4.2014 8:46:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Katy78 -> RE: Zaščita pri barvanju (24.4.2014 9:25:15)

Moja dva imata vsak eno mojo staro majčko, ker jima je seveda okoli vratu preširoka, majčko zadaj naberem in dam čez elastiko pa je super. Itak sta pa, no tavelik niti ne več, tamali pa je po barvanju za v banjo, ker se gre body paint, in je pobarvan po obrazu in laseh ne glede ali barva z vodenkami, temperami, ali s prstnimi barvami. [sm=smiley36.gif]
Imamo pa tudi en plastičen predpasniček namenjen prav za to, ampak je zelo nepraktičen, se tista plastika ves čas guba.

ronja -> RE: Zaščita pri barvanju (24.4.2014 10:34:01)

rokave pa max. zavihala.

To smo tudi mi najprej furali, ampak moje suhice... kakorkoli jima zavihaš, se jima je v času ustvarjanja odvihalo (ne vem, ali zato, ker imata tako suhe roke ali ker tako "aktivno" ustvarjata:D) in na koncu so bili vedno rokavi poflekani. Tole pa zdaj dela super. Za taveliko zdaj ni več treba teh ukrepov in je stara majca dovolj:). Ampak zdaj si pa želi tako oblekco, ker ji je pač všeč (njena ji je premajhna, jo ma zdaj tamala, njeno pa mali).

Aja, pa še podložene so morale bit - ker nam je skozi eno plast majce vse šlo skozi (saj pravim, da so packi, ko ustvarjajo:D - no, odvisno od materiala, pa zdaj sta punci že kar ok, ampak vseeno). Odvisno torej s čim delate in koliko pustite otroke, da nenadzorovano upravljajo s tem, kar majo (in vsem, kar je okoli:D)...

mayci -> RE: Zaščita pri barvanju (29.4.2014 21:44:46)

Pri nas imamo tudi tisti plastični "predpasnik" z rokavi iz Ikee in se super obnese, z lahkoto očisti in oblačilca ostanejo suha in nepopackana. [sm=bravo.gif]

jure2610 -> RE: Zaščita pri barvanju (17.7.2014 22:25:35)

Zelo lepa zaščitna pregrinjala prav za ta namen imaš za punčko ali fantka v Kikilini v Koloseju. imajo pa tudi spletno trgovino.

Znižana so celo za 40%.

lp
Snežana

Stran: [1]