RE: nuhalna svetlina in spol otroka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

Anonimen -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (25.7.2014 9:32:16)

če bo katera hodila v novo gorico k reljiću - sem od parih v zadnjem času slišala, da jim je napovedal punčko, potem je bil pa fantek ;) sicer je bilo super pri njemu na NS, je zelo prijazen in vse pove, pokaže, samo pri spolu se očitno rad zmoti [sm=smiley1.gif]

ZojaEma -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (25.7.2014 10:30:51)

Rozca1 jaz sem naročena pri dr. Strahovi! Nimam še izkušenj z njo, baje da je med boljšimi v Sloveniji, če ne najboljša (tako pravijo).

Anonimen -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (25.7.2014 20:31:07)

ZojaEma: moji dve izkušnji z njo pa nista bili najboljši no....

1. sem šla na samoplačniski pregled, mi je dala klomifen, 12.cikla kontrola in ona vidi "tumor" na jajčniku, O po njeno ni bilo in je ne bo, hitro po napotnico k svoji G za ginekološko kliniko, nakar so tam ugotovili da je bila samo ovulacija in da je ostala samo običajna cista.......teden kasneje sem bila noseča

2. sem šla k njej na nuhalno, brez komentarja, bila je osorna, mudilo se ji je, dala je neprimerne komentarje, češ da sva še mlada (26 in 28 let) in kam se nama tako mudi z otrokom[sm=zmeden.gif] itd. Plačala sva še full ekstra za CD, potem pa je bilo gor 3-krat po 3sek filmčki. No ja.....

Verjamem da so nekatere zelo zadovoljne, a mene ni prepričala. Upam, da bo tvoja izkušnja boljša, pa veliko sreče na NS! [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (25.7.2014 20:35:31)

Aja pa še to, v drugo sem šla na NS v Dravlje k Megličevi in sva bila oba z možem tako presenečena nad njeno sproščenostjo, strokovnostjo....vse je lepo razložila, pokazala, dobili smo 8 slikic tudi 3D, notri sva bila kar dolgo in na koncu si je vzela še čas in natančno razložila rezultate. Skratka men je bil to eden izmed lepših pregledov, sva se odločila da bova šla k njej tudi na morfologijo na katero bova s seboj vzela tudi hčerko, ker je res fajn in bo to ena lepa izkušnja za vse. [sm=bravo.gif] Res jo priporočam!!![sm=bravo.gif]

ZojaEma -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (28.7.2014 9:39:10)

Hvala Anonimen! Upam, da bo moja izkušnja drugačna. To sem pa že slišala, da lahko pri njej hitro prideš do zelo visokih cen, ko ti ponudi CD, 3D,...

ZojaEma -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (9.8.2014 19:55:38)

V petek sem bila na NS pri dr Strahovi, sicer jo je nadomeščala dr Gersak, bila je čudovita izkušnja. Ginekologinja pa ful fajna in prijazna! Pokazala nama je najinega otročička in zraven vse lepo razlagala. Je pa prepričana, da bo punčka, saj se je lepo videla sramna kost. Bomo videli, jemljem malce z rezervo. Rezultati so tudi bili dobri [sm=smiley1.gif].

rozca1 -> RE: nuhalna svetlina in spol otroka (10.8.2014 14:20:47)

No jaz sem se naročila dr. Strahovi, pa bomo videli kako bo..meni je seevda glavno le to, da bo z bebotom vse vredu..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]