ronja -> RE: Kje v stanovanju računalnik ? (22.4.2014 9:06:06)
|
Laptop je večinoma v kujinji, sicer ga pa vlačim tudi na vrt, če pač kaj delam. Včasih ga neseva tudi v spalnico, če kaj gledava gor. Prastari printer, ki verjetno ne dela več, je v omari v lubijevi sobi. Mobitela, ki ne znata drugega kot klicat in poslat navadni sms - moj je večinoma v kuhinji (če ga ne pozabim v kaki torbi ali vetrovki:D), njegov pa gre v spalnico z nama, ker ima gor naštimano budilko. V otroških sobah pa tega ne bo - so za spanje in Drugega pa nimamo, ker zaenkrat še ne rabimo - babice so blizu, za službo pa tudi še ne rabiva. Vsak po svoje - nekaterim je všeč imet več naprav, nekateri jih rabijo, zakaj jih ne bi imeli - tudi če čisto za gušt? Moja želja je, da bi imeli vsaj 2 računalnika - da bi lahko delala oba hkrati in če bi bilo glih nebo omejitev, bi enega starega (ki še dela), dala taveliki, ker vidim, da se ta otrok res zna sam učit, poleg tega mi je ideja "school in a cloud" zelo všeč in lahko bi risala na računalnik, kar ji je všeč, reševala sudoku, iskala kaj na netu (z zaščito;), itd... (ta otrok je zelo netipičen - njo veliko bolj potegnejo razne izobraževalne stvari, veliko večji gušt ji je gledat power point o Indijancih kot pa kakšna navadna igrica, ki dogaja vsem noramalnim otrokom)... Sva mela take namene, pa vedno tako odlašava z nakupom novega računalnika, da vmes stari popolnoma crkne.
|
|
|
|