TomTaylor -> RE: Kateri mobitel?? (18.4.2014 22:56:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka se ful strinjam s tabo sam recimo tuki sploh ni možno kupit paketa (ne da se mi skoz filat na kartico, nepraktično za tuki), kjer ne bi bil vezan in prisiljen kupit en hebeni telefon. ehhh, bv.. TT, ni mi jasno kako maš lahko telefon tok časa (4 leta), men so vse baterije prej crknile [sm=smiley19.gif] po dveh letih max, so moral bit skoz na cucelj priklopljeni, pol je blo pa tko, kot da bi mela stacionarni teleton [sm=zmeden.gif] Bob je na naročnino, ki jo plačam 6,99 eura z vključenimi 200 sms/i in 200 minut klicev na vsa omrežja. Ponavadi presežem ta "limit" na račun prenašanja podatkov. Za predplačniške pakete - kartice sem tudi jz prelena. Čudno da nimate boba (avstrija vem, da ga ima..) Ej, telefone imam pa jz vedno vse ful dolgo. Ne vem, ne zdi se mi, da bi nekaj ful pazila, čeprav moj v.d. moža mi vedno govori "ja, ti se ful merkaš telefona". Ne vem, nikoli nisem bila nemarna z nobeno stvarjo...Nazadnje sem imela Nokio E6300, kupila sem jo l. 2007 in sem jo imela do 2010, dala sem jo potem bivši sodelavki in njej dela še danes. Ne vem sicer ali z isto baterijo ali ne, ampak telefon dela že 7 let. Moj trenutni LG mi zdrži še vedno z 3 do max. max. 4 dni ob normalni rabi (to pomeni nobene muzike, nobenih igric, slikanja,.....torej samo golo telefoniranje in kakšen sms). Ob glasbi in igricah pa gre baterija v enem dnevu. Samo imam itak po celem stanovanju polnilce in tudi v službi, zato polnim "usput" (zdaj ko sem ugotovila, da mi na polnilec od tablice napolni baterijo v 15 minutah sploh ne porajtam, da kaj polnim).
|
|
|
|