|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TAROK
18.9.2005 13:05:34   
sašaš

...ga igrate? Ste dobre v njem?

Sem ga odkrila na netu in zdaj kar naprej igram (če je čas) - tako, da je RR zdaj na stranskem tiru. Je fajn, ker ne igraš z računalnikom ampak direktno z drugim folkom, ki je prijavljen.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   TAROK
18.9.2005 13:13:04   
Pi-kica 1
No, zaupaj nam link. Tudi jaz ga rada igram, pa zadnje čase v živo nekak ni priložnosti.

LP

Pi-kica

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   TAROK
18.9.2005 15:55:40   
sašaš

www.tarok4.com

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   TAROK
18.9.2005 15:58:18   
sašaš

http://www.tarok4.com/

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   TAROK
18.9.2005 15:58:59   
sašaš

klinc

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   TAROK
18.9.2005 16:33:40   
CatJa
sašaš je napisal/a:

Smo ga igrali včasih, zdaj pa ni ne časa ne primernih soigralcev

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   TAROK
21.9.2005 23:17:33   
Joe
Eh, tarok je zakon le v družbi, v kateri se lahko po mili volji razburjaš, smejiš, razlagaš in pleteničiš.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   TAROK
21.9.2005 23:31:31   
frutka_
Ja, pa petrigaš...

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: TAROK
24.9.2005 16:46:42   
artista7
tarok.. jaz ga igram direktno, s prijateljem in fantom.. mi še kar gre, samo enkrat sem po nesreči goljufala in sem dobila kazen.. to je bilo smeha.. Če hočeš igrati kdaj z nami mi piši na privatuser posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2005 18:39:20   
biba77
Midva ga zelo rada igrava, vendar zadnje case nic ni bilo iz tega... No, na morju ni bilo problemov (smo vsak vecer igrali), ampak tistih pravih seans kot so bile v studentskih casih, pa vec ni. Kar malo pogresam...user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.9.2005 19:11:03   
Anonimen
Jaz bi ga igrala noč in dan, če bi imela priložnost. Samo naši fantje (moj, pa še od mojih frendic so tako leni, da samo še pijejo in preštevajo molekule user posted image  ) Se pa zgodi enkrat na dva meseca, da ga zaigramo...predvsem po koncu gledaliških vaj...pridem domov ob enih, dveh, namesto ob 11-tija, bo stari mislil, da imam ljubimca user posted image

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.9.2005 19:28:58   
Anonimen
Ja, tarok je zakon! V treh bolj zares, v štirih pa bolj za zabavo, lahko blefiraš, smeha in dobre volje pri taroku ne zmanjka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
24.9.2005 19:57:50   
tesa
Jst ne.
Moj pa kr naprej visi na tem Tarokuuser posted image
Jaz ga raje igram v živo!user posted image

Lp

**Kdor hoče, najde pot. Kdor noče, najde izgovor.**

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.9.2005 21:50:24   
Anonimen
Obožujem tarok, samo ga že celo večnost nisem igrala, ker nimam več prave družbe zanj, noben si časa ne vzame. Nisem pa še probala nikoli na netu špilat. Bom probala, zdaj ko vem za link, ker ga že ful pogrešam.

(odgovor članu tesa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?