lastovica -> RE: seme darovalca (15.4.2014 11:50:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne vem, koliko se zavedaš ti in tvoj partner, ampak če dobita seme darovalca, tvoj partner ne bo biološki oče tvojega otroka. Bosta lahko živela s tem? mislim, da ve, če partner ne more bit darovalec, potem pač ne more bit biološki oče? [sm=zmeden.gif] in kaj je tako groznega bit oče otroku, ki ni tvoj biološki? a potem ga maš manj rad al kako? [sm=smiley22.gif] To tud mene zanima. [sm=zmeden.gif] Pri mojmu tudi slabo kaže... čez 14 dni ima še en spermiogram in če nič ne najdejo, gre najverjetneje na biopsijo. V kolikor nič ne najdejo, bova tudi midva primorana čakati na darovalca. Zato, ker on ne bi bil biološki oče, še ne pomeni, da se ne bova podala v to in v primeru, da uspe, bo imel tega otroka enako rad, kot če bi bil "njegov". Nimava niti kakršnih koli pomislekov. To vprašanje zame res ni bilo na mestu. Ne vem, kaj naj si potem mislijo ženske, ki prejmejo darovana jajčeca - pomeni da otrok ni njihov, zgolj od njihovega partnerja, ker je dal seme za oploditev.[sm=zmeden.gif] Endri: sta s tvojim razmišljala kaj o tujini, ali imata namen pri nas čakati? Pri nas baje traja tudi 2 leti ali več, kakor sem dobila info.
|
|
|
|