bolečina (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> bolečina (14.4.2014 8:29:52)

Zdravo.

Z mojim partnerjem si že nekaj časa poskušava ustvariti družino, pa žal ne uspe. Zanima pa me sledeče in sicer, kakšen teden imam rahlo povečane prsi, malo me ščemijo in občutim nenehno pikanje, zbadanje po desni strani. Ne znam opredeliti ali je to desni jajčnik ali ne, je pa v tistem predelu. To špikanje je skoraj preko celega dneva, pa mine, pa spet...

Prejšnji mesec sem bila ravno pri ginekologinji, pa ni bilo nič "narobe", še pohvalila je moje stanje.
Menstruacijo NEpričakujem 16.04.2014, sem pa danes naredila baby check test, ker sem mislila, da bi mogoče bilo to špikanje kaj povezano z zanisitvijo[sm=zmeden.gif] no pa je bil negativen.

Sicer hodim na telovadbo, nevem ali je možno da imam kakšno kito ravno tam "nategnjeno" ali kaj?

Hvala za kakršnokoli informacijo. Hvala.

josephine27 -> RE: bolečina (14.4.2014 8:34:08)

ovulacija? Mene je v mladih letih vedno špikalo v jajčnikih med ovulacijo,

Anonimen -> RE: bolečina (14.4.2014 9:19:11)

sem 2 dni pred M... misliš, da mi me tako bolelo vse od ovulacije pa do M?

SU -> RE: bolečina (14.4.2014 9:40:07)

Mene prav tako špika med O ali pa nekje, ravno 2 dni pred M... Počakaj, če bo prišla M... sicer pa malce kasneje še enkrat test.

josephine27 -> RE: bolečina (14.4.2014 10:41:36)

Mene je vedno kak teden špikalo. Če si 2 dni pred mestruacijo je pa tudi čisto normalno, da so prsi bolj občutljive. Poskusi s testom še čez par dni.

RIJA* -> RE: bolečina (14.4.2014 10:51:40)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sem 2 dni pred M... misliš, da mi me tako bolelo vse od ovulacije pa do M?

ne, to te pač boli pred menstro....si se kaj prehladila, karkoli.....saj si ja 2 dni pred [sm=zmeden.gif]

ko sem jaz zanosila, nisem čutila nobenega špikanja, še cic nisem imela kaj povečanih, nobene vgnezditven krvavitve nič, kar berem tukaj gori.....

in koliko je meni znano, se testi delajo PO izostanku mentruacije...

ne vem, kaj ste tak nestrpne[sm=zmeden.gif] in se pshihirate od ene menstre do druge

Stran: [1]