mala zirafa -> RE: prvo obhajilo (16.5.2014 8:32:55)
|
Hvala vsem.v glavnem prišlo je do spremembe.Torte bom naredila jaz, ke rje kupljena okoli 50 E, svakinja bo francosko solato, kot predjed in šunka od velike noči, potem bo goveja juha,pašta z morskimi sadeži,(smo primorci) za otroke pomfri, pa razna nabodala na žaru .Dobra ideja je sadna solata.Potem sem razmišljala o rafaello kroglicah in rumovih kroglicah.rafaellove so iz mascarponeja (ital. recept), kolko časa člahko ta sir zdrži zunaj?Čeprav mislim da bodo hitro zmanjkale[sm=smiley1.gif]. Glede tort, prosim če me popravite. Bosta dovolj dve torti premera 28cm? Je ok če je ena iz van. biskvita z jagodnim nadevom in smetano? Ta drugak okosov biskvit, nutela in čokoladni nadev plus creme cheese preliv? Nekje sem zasledila preglednico o velikostih tort in za koliko oseb je, ampak bile so zelo velike številke, recimo za premer 28cm naj bi ustrezal 18-im kosom.Je to res? Drobno pecivo: zgornje kroglice, razmišljala sem o loli pop kroglicah na palčkah za otroke, baiadere, konfeti v kozarcih, mogoče kaj iz avokada?O mafinih moram še razmislit. hvala
|
|
|
|