six month smile (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kikasta.kika -> six month smile (13.4.2014 21:27:31)

A katera to pozna?
Gre za zobni aparat, ki v šestih mesecih poravna sprednje zobe (od 1ke do 5ke), tako da poveča lok spredaj:
http://www.6monthsmiles.com/

Nedavno so mi to predstavili na hrvaškem, in mi je precej zanimivo, ker je hitrejše, cena je pa približno ista, v mojem primeru še celo malo nižja od klasičnega aparata.
Edino malo sem skeptična, ker zadeva zgleda nova.
Kaj menite?

Stanislava_ -> RE: six month smile (13.4.2014 21:44:47)

Meni je brez pomena - ne vem, koliko ljudi sem videla v življenju, da so imeli opazno grde zobe in bi potrebovali nekaj takega. 

Ampak če ti všeč, če ti je pomembno, da traja samo 6 mesecev v povprečju...go for, saj so tvoji zobje.

petea -> RE: six month smile (14.4.2014 8:00:41)

IZVIRNO SPOROČILO: kikasta.kika
mi je precej zanimivo, ker je hitrejše

jaz pa sem ob stvareh, ki se praviloma urejajo, spreminjajo počasi, velik skeptik, češ, kako je mogoče, da je pa sedaj nekdo ugotovil toliko hitrejšo varianto
me spominja na 'revolucionarne' topshop diete

kaj to pomeni, da poveča lok? a da so zobi potem usmerjeni bolj naprej? a se s tem ne vpliva na ugriz, izgovorjavo?

lahko, da zadeva dobro funkcionira, da so res uspeli z drugačnim pristopom doseči hitrejše urejanje zob
povprašaj malo kakšnega zobarja, kaj misli o tem sistemu

kikasta.kika -> RE: six month smile (14.4.2014 9:29:18)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: kikasta.kika
mi je precej zanimivo, ker je hitrejše

jaz pa sem ob stvareh, ki se praviloma urejajo, spreminjajo počasi, velik skeptik, češ, kako je mogoče, da je pa sedaj nekdo ugotovil toliko hitrejšo varianto
me spominja na 'revolucionarne' topshop diete

kaj to pomeni, da poveča lok? a da so zobi potem usmerjeni bolj naprej? a se s tem ne vpliva na ugriz, izgovorjavo?

lahko, da zadeva dobro funkcionira, da so res uspeli z drugačnim pristopom doseči hitrejše urejanje zob
povprašaj malo kakšnega zobarja, kaj misli o tem sistemu

Gre za drugačen način, ker ne premika vseh zob po čeljusti gor-dol, ampak samo prednje (te ki se vidijo pri nasmehu) naprej. Zobarca mi je to predstavla in pravi da ne vpliva na izgovorjavo, na ugriz pa ja, ker grejo potem zgornji zobje prek spodnjih. Težko si to predstavljam.
Stanislava če bi vidla moje zobe bi rekla da nujno nekaj rabim [sm=jezicek.gif]. Bom pa skor gotovo poskusla.

Stran: [1]