Moč fotografije... (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Jabček -> Moč fotografije... (11.4.2014 9:39:24)

http://news.distractify.com/people/complex-humans/?v=1

RIJA* -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 9:52:00)

zvabila si mi solze v oči [sm=smiley19.gif] in hvaležnost v misli....[sm=smiley27.gif]

Jabček -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 10:06:12)

Jaz se vojne res bojim. Ni mi všeč dogajanje recimo v Ukrajini in se mi zdi, da kar zamahnemo z rokami, češ saj se ne dogaja pri nas. Res včasih me stisne v prsih - mogoče bi sama zmogla skozi vojno (ok, bi, mislim ljudje smo neverjetni, mislim znamo preživet - to mislim v smislu, da ne bi bila mama), ampak res nočem, da bi moj sin odraščal (oziroma katerikoli otrok) v znamenju vojne [sm=smiley13.gif]...[sm=smiley19.gif]

mateyka -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 10:46:32)

ah, šarm FB-ja - sem jaz tud dobila ta link. a si vidla unga ki ima kompilacijo najbolj vplivnih fotografij?

mateyka -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 10:49:17)

ok, jaz bi ene zamenjala - recimo una pred tankom v pekingu manjka imo, pa una razlaga z rokico fetusa je mal zavajajoča..
ampak all in all, ni slabo:
http://www.emlii.com/1d70067/29-of-The-Most-Influential-Images-of-All-Time

Jabček -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 10:55:55)

V bistvu sem gledala tiste otroke in njihove sobe po svetu in sem potem našla tole....
Tale operacijska slika je res grozna [sm=smiley36.gif] in očitno je razvrščena na več teh 'lestvic'....

Jabček -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 10:58:30)

Pa tista z bratoma Korejcema [sm=smiley13.gif]

mateyka -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 11:21:04)

ma ja, men vedno muha pade v uč, ko gledam te fotke..

josephine27 -> RE: Moč fotografije... (11.4.2014 22:37:39)

In moč FB ob enem. Danes zjutraj ob kavi sem gledale te fotografije. Povezavo je objavila moja znanka iz ZDA. Res je vsaka zgodba zase. Nekaterim doda moč še tisti opis zdraven, brez njega bi si lahko vsak zgodbo predstavljal drugače. Meni sta, ko sem prvič gledala najbolj padla v oči tista z zdravnikom v operacijski in deček, ki so ga dali čez žico na Kosovu. Jaz sem itak bolj čustvene narave, hitro v jok in hitro v smeh, tako, da najbrž ni treba poudarjati, da sem potočila tudi kakšno solzo zdraven ;) Vsa čast fotografom, ki jim je uspelo ujeti te trenutke.

Stran: [1]