Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 18:42:31
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lulu, te moti g. mamica?
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 18:50:55
|
|
|
|
LuLu
|
kdo? mama polž? mene noben ne moti... imam blaženi mir
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 19:02:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
Ker navajas tisto, da vcasih sta spolo fiksno dolocena, vcasih pa se izmenjujeta. Jaz pravim, da v danem primeru sta bila fiksno dolocena. V bistvu sta oba zenski in v bistvu sploh nista p_d_a a ha ha ha, kaj takega, ni cudno, da je g. mami sprozil vojno, ko mu je ena rekla p_d_r
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 19:07:44
|
|
|
|
LuLu
|
tisto je letelo na polže... oba spola, menjava spolov... ko si napisala, da ima pederiater hčero ali sem kaj narobe zdaj razumela vse možno
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 20:06:20
|
|
|
|
mateyka
|
men je "gospod Lukka" pisal in se je podpisal z Mojca Sajovic S. - tko da vse zgornje špekulacije odpadejo.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 20:26:45
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka men je "gospod Lukka" pisal in se je podpisal z Mojca Sajovic S. - tko da vse zgornje špekulacije odpadejo. a to zdej na novo al še takrat, ko je blo vse skupi bolj aktualno? :o
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 21:34:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
Lulu, pa sva razjasnili vse vidike vprasanja. Kaj polzi so pa tko po vetru, enkrat eno in drugic drugo. Mateyka, nic ne stekam, Lukka je kao punca. In ti je pisala in hotla kaj, te pod rjuhe spravit al kaj.
|
|
|
|
RE: Kaj menite o aferi Žitnik? 16.4.2014 22:14:43
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Mateyka, nic ne stekam, Lukka je kao punca. In ti je pisala in hotla kaj, te pod rjuhe spravit al kaj. no ja, lahko temu tud tko rečeš in nisem edina, ki je bila vabljena v igrice imo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?