tanka trenirka (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mini86 -> tanka trenirka (10.4.2014 12:22:16)

všeč so mi modeli od takkota al pa nexta..

ampak majo vsi mucko notr..

tko da kje bi dobila tanke trenirke

nusi -> RE: tanka trenirka (10.4.2014 17:19:38)

jaz sem jih letos kupila v mani in bentton (za tamale [sm=smiley1.gif] seveda)

Katy78 -> RE: tanka trenirka (10.4.2014 18:44:12)

Jaz te ta kosmatene kupujem samo za pozimi, te ta tanke pa za 5-letnika največkrat kar v BC, znamka Clar, ker so ene redkih, ki našemu visokemu suhcu prav v pasu, se pravi da so mu prav po dolžini in da mu hkrati ne padejo z riti dol. Npr. H&M in pa Benetton (vsaj tisti modeli, ki sem mu jih probala), so mu ob pasu preširoki. Za tamalega pa tudi v BC ali pa C&A, zadnjič sem dobila luštne v Interšparu.

nusi -> RE: tanka trenirka (10.4.2014 22:52:38)

ja to je pa res, jaz mu vse v pasu zožam

Jabček -> RE: tanka trenirka (11.4.2014 9:41:15)

Jaz mu nekosmatene jemljem v Zari, pa tudi Adidas ima fajne.... jih je pa resda težje najti.... tako da vsak info je fajn, ja....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (11.4.2014 12:58:04)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Jabček -> RE: tanka trenirka (11.4.2014 13:00:31)

Metulj333, kar objela bi te [sm=smiley31.gif]

Jaz poslušam samo to - ne, ne, naš že ne trga hlač na kolenih. pa reč mu, naj ne drajsa po kolenih.

[sm=zmeden.gif] Kot da se tega ne bi sama spomnila.
Ampak res skoraj vse ima potrgano na kolenih, jaz pa eno malo zbirko naštikov na zalogi!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.4.2014 11:44:34)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

mateyka -> RE: tanka trenirka (14.4.2014 12:00:11)

ej, jaz sem prejšnje poletje ugodila tamali, da ima lahko take lepe tanke pajkice (hotla bit princesa, samo vsi vemo da je tomboy, sam ok - tomboy-princesa, dajmo probat) na igrišče čez one princes obleke; rezultat - 3x strgana obleka in 4 uničene pajkice na kolenih (kje drugje) v enem tednu. po 4 pajkicah smo prešaltali nazaj na "obleko za an igrišče", ko gre na igrišče.

nananaja -> RE: tanka trenirka (14.4.2014 12:15:21)

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Jaz poslušam samo to - ne, ne, naš že ne trga hlač na kolenih. pa reč mu, naj ne drajsa po kolenih.

Eh. Pri nas imamo eno deklino, ki umaže tako, da se ne da oprat, kar pa ji slučajno ne rata zapacat, pa potem sestrica strga. Bomo tretji vsaj kaj novega kupili [sm=smiley1.gif]

Ja in ful se jim da dopovedat, komaj jih prepričaš, da se po šoli/vrtcu preoblečejo.

candysurf -> RE: tanka trenirka (23.4.2014 8:08:13)

jaz tudi rada kupujem tanke trenirke, velikokrat sem letala po trgovina in nič dobila, sedaj pa naročim kar prek spleta. Naročam tule http://www.lola.si/sportna-oblacila/zenske , zaenkrat je vse kar sem naročila bilo vredu, cunje so kvalitetne, dostavijo hitro.....cena pa je tudi sprejemljiva, lahko si pogledaš :)

Stran: [1]