Passion -> :) (9.4.2014 9:22:43)
|
Drage moje [sm=smiley1.gif] že nekaj časa razmišljam ali naj vas vprašam za vaše mnenje, no danes pa le [sm=bravo.gif] [sm=hudicek1.gif] sem imela 31.3. ponavadi mi traja 3-4dni. Četrti dan je skoraj, da ni več. Tokrat je trajala 5 dni, kar se mi se ni zgodilo, ampak ok, ciklus se spreminja [sm=smiley1.gif] pa se brez bolečin, sploh nisem vedela, da jo imam. sesti dan je ni bilo več, mi je pa bilo ze od petega dne [sm=hudicek1.gif] skos slabo, vrtelo se mi je in sem v petek za štos naredila test pa je bil negativen kar sem tudi pričakovala, ker sem pač imela menstruacijo [sm=smiley1.gif] sedmi dan pa sem opazila, ko sem se obrisala svetlo rjav izcedek, ampak to samo enkrat. boo [sm=smiley1.gif] slabosti se danes niso minile, vrti se mi pa se glih tako na momente, spim pa tudi zelo slabo in v jajčnikih me špika. Vse skupaj sem pripisovala spomladi, dokler danes nisem šla na wc, se obrisala in opazila kri. Ni je bilo veliko, samo za kakšen prst. No, potem sem se pa le odločila, da vam napišem, da vidim, kaj vi menite [sm=smiley1.gif] Res je, da sva z dragim pred [sm=hudicek1.gif] kar pridno [sm=sloncek.gif], ampak ne vem ali potem sploh dobiš menstruacijo, če slučajno takrat zanosiš. Ne vem, sem brala, da so jo ene dobile, druge pa ne. [sm=smiley1.gif] Hm [sm=smiley1.gif] Punce hvala že vnaprej za pomoč [sm=smiley1.gif] mogoče gre samo za kakšno vnetje [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|