juniorka -> RE: Kaj menite o šolskih uniformah? za ali proti? (8.4.2014 14:06:20)
|
Meni se pa to tukaj (UK) dopade. Uniforme prodajajo v vsaki trgovini, no, puloverje in jopce moras z logotipom kupit, ti stanejo 8 funtov, pa z dvema celo solsko leto preguramo. Majcke so v paketu 2 za 3 funte, hlace za fante in za punce 3 funte, za vecje pol funt vec... Oblekce 5 funtov. Ma se mi zdi super. Hlace za fante so ful kvalitetne in jih ne rabim likat.. v bistvu vse takoj obesim, tudi puloverje in je nezmeckano- ne likam, razen eno krilo od tamale, je drugacen material. Tako da za doma sploh ne rabimo veliko cunj, se preobleceta po soli in sta lahko cel teden v taistih trenerkah, za tisti 2,3 ure po soli do kopanja. Revni ja.. se vidi.. jih imajo skoz v uniformah tudi doma, zgleda da drugih cunj ne kupujejo(lol), pa potem temu primerno tudi umazani v solo pridejo... Samo to so vecinoma od starsev, ki imajo za pijaco in travo( jih zavohas), ampak to je druga tema, zalostno. Tukaj imamo toliko charity shops, se obleces s cevlji vred za 5 funtov, tako da ni izgovora, da si ne mores privoscit, sploh, ko je otroski dodatek 70 funtov!! Zdaj, ce bi bilo cenovno ugodno, potemmislim, da bi se tudi v Sloveniji obneslo! No, moje mnenje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|