[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.4.2014 17:44:56)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stanislava_ -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 19:09:02)

IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN

UFFFF, marsikdaj, ampak pa po večini zaradi moje taščice, njegove mame, mater bi jo poslala nekam [sm=smiley36.gif]

in zakaj je ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]? 

liliana -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 19:44:58)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

in zakaj je ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]? 

Ker jo spoštuje kot mater njenega moža in ni spoštljivo, če ljubljenega človeka kam pošlješ.....

Dobro, da imamo forume, da vsaj tu lahko ljudje pošljejo ali virtualne ljudi ali pa tašče ali pa celo ljubljene nekam in tako sprostijo svoje ventile.......pred domačim občestvom pa ostenjo še vseeno vljudni in spoštljivi in se kregajo zgolj konstruktivno in malodane šepetaje......[sm=smiley36.gif]

Stanislava_ -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 19:49:21)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

in zakaj je ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] ? 

Ker jo spoštuje kot mater njenega moža in ni spoštljivo, če ljubljenega človeka kam pošlješ.....

Dobro, da imamo forume, da vsaj tu lahko ljudje pošljejo ali virtualne ljudi ali pa tašče ali pa celo ljubljene nekam in tako sprostijo svoje ventile.......pred domačim občestvom pa ostenjo še vseeno vljudni in spoštljivi in se kregajo zgolj konstruktivno in malodane šepetaje......[sm=smiley36.gif]

Človek se vsak dan česa nauči.

Jabček -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 19:57:23)

Pri nas je pa tasca na moji strani vedno :) mislim me babe skup drzimo ane :)))

liliana -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:00:37)

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Pri nas moja tudi.....samo midve se vidive 5 x na leto.....tako da se niti nimave časa skregati.....in se ob teh redkih prilikah prav razveseliva ena druge...[sm=smiley36.gif]

Jabček -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:06:39)

Moja celo prizna, da ima razvajenega sina, hehe ;))) pa ona je bolj stare sole, ko se zenske niso tolk na siht hodile, pa mi vsakic pove kk boga sm ko morm na siht :)))

RIJA* -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:10:38)

pri nas pa se dela da je na moji strani....v bistvu pa je samo na svoji [sm=jezicek.gif]

sem pa včeraj testirala muljenje [sm=smiley36.gif] in se je splačalo bejbe [sm=jezicek.gif] je moj prišel danes kar s tem domov[sm=jezicek.gif]

[img]https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10153116_10152370475174042_965425189_n.jpg[/img]

Jabček -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:15:48)

Midva pa imava pms:) jaz sem sitna, on je sitn, ker sem jaz in zadevo stopnjujeva :) kera torta, Rija, katera je not ?!?

RIJA* -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:23:08)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

čokoladne sanje?
saj ne vem če se tak reče....čokoladna, gozdni sadeži [sm=smiley1.gif]

Jabček -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:25:32)

Sam da je cokoladna :)

Stanislava_ -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:29:19)

Sam da je cokoladna :)

Čokoladna iz Zvezde je zakon!! Tudi če nisi skregan

Stanislava_ -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:30:47)

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

sem pa včeraj testirala muljenje [sm=smiley36.gif] in se je splačalo bejbe [sm=jezicek.gif] 

Splača se vedno, ko imaš prav. Kar običajno imaš.........

liliana -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:45:49)

sem pa včeraj testirala muljenje [sm=smiley36.gif] in se je splačalo bejbe [sm=jezicek.gif] je moj prišel danes kar s tem domov[sm=jezicek.gif]

Kak si pa zdržala.....?[sm=smiley3.gif] A si šla direktno spat....brez seksa....?

Stanislava_ -> RE: A se kdaj skregate? (7.4.2014 20:49:32)

Kak si pa zdržala.....?[sm=smiley3.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Se zgodi, tudi v najboljših družinah [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (8.4.2014 9:01:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

RIJA* -> RE: A se kdaj skregate? (8.4.2014 9:31:02)

Kak si pa zdržala.....?[sm=smiley3.gif] A si šla direktno spat....brez seksa....?

težko, zelo težko [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

direkt [sm=smiley36.gif] bom danes nadoknadila za vse nazaj [sm=hudicek.gif]

kalbo -> RE: A se kdaj skregate? (8.4.2014 10:18:31)

Moram reči, da sem malo presenečena.....da se vsi kregate...ker nedavno sem na eni drugi temi mislila, da se samo jaz, pa Kalbo pa Rija in tu pa tam še katera, ki se pa pač ne oglasi, da je ne bi kdo linčal, ker probleme v familiji s kreganjem in dretjem rešuje........[sm=jezicek.gif]

Ha ha, koj se voli taj se tuče. Sem pa moral mojo gospo pred leti prov naučit kregat se, ker v njeni familiji to nikol ni blo v navadi, so se raj mulil do nezavesti. To je blo sitno u PM, pol sem se pa navadil, da sem jo butnil v afekt in je povedala kaj za hudiča jo muči že cel teden. Ja lubica a sam to je, pol pa tko povej. Mene ni problem butnit v afekt :)

Se pa nikol ne skrivava, ko se počva se počva, ko se lupčkava se lupčkava in to je to, to je življenje. Otroc so se navadl, da se grejo igrat in čakajo da mine vihar. Mava pa eno samo pravilo...skregana ne greva spat.

kalbo -> RE: A se kdaj skregate? (8.4.2014 10:28:27)

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Nikoli, ampak res nikoli ga pa nisem pošiljala v p.m. in podobno kot je ena prej napisala. Lahko pošljem v p.m. voznika pred sabo, ampak človeka, ki ga ljubim in spoštujem, pa ne. [sm=zmeden.gif]

Če lahko brez slabe vesti pošlješ v p.m. voznika pred sabo, lahko to storiš tudi s človekom, ki ga ljubiš, spoštuješ in obožuješ.....[sm=smiley2.gif]

ne, ni isto. tistega ne poznam, ne spoštuje recimo (?) mi dol maha za njega in ga komot pošljem v tri krasne....
doma pa tega iz spoštovanja ne naredim. če bi, potem je to znak, da je konec moje veze....

saj me ma včasih [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ne rečem no....

Paše veš, vpraš mojo drago. Ko me pošlje v PM nazaj, bi jo najraj pojedu, ampak od ljubezni :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]