Dedek Mraz v firmah (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Dedek Mraz v firmah (20.9.2005 10:15:35)

Pri nas dajo denar (lani je bilo 2x 10000sit, eno je dal sindikat, eno pa firma). Kakšne predstave ali česa podobnega pa ne.
Imajo pa to pri možu (ali je za Miklavža, ne vem, sem pozabila )-imajo predstavo, pa vsak otrok dobi eno vrečko daril.

Mirna* -> Dedek Mraz v firmah (20.9.2005 10:54:36)

Pri nas (OŠ) dobi otrok darilo od dedka Mraza, ce je zavarovan po njem. Darilo je nekako v vrednosti 7000 sit. Pri mozu v firmi pa dobi ne glede na to, ali je zavarovan po njem ali ne, torej dobi. Prav tako nosi dedek Mraz, darila pa so super, veliko bolj domiselna in prakticna kot npr. pri nas.

Tudi doma imamo dedka Mraza, Bozicka pa gledamo v filmih in risankah cel mesec pred novim letom in se enga po njem in pri nas doma ne nosi, saj se tudi meni zdi skomercializirana zadeva oz. se en ameriski vpliv.

tanaja* -> Dedek Mraz v firmah (21.9.2005 0:11:02)

Hmmm...ne razumem ...kako si pa lahko zavarovan po dedku mrazu

Mikica -> Dedek Mraz v firmah (21.9.2005 11:40:48)

Pri meni v službi darila nosi Dedek Mraz. Ponavadi je prireditev v Cankarjevem domu; najprej predstava - lutkovna igrica ipd., po predstavi pa dobri sivi mož razdeli darila (gre pa precej po tekočem traku, saj je veliko otrok). Darila nabavi firma, razdelijo jih v več starostnih skupin.
Pri mojem pa sam nabaviš darilo in ga potem otroku izroči Dedek Mraz.

saša 73 -> Dedek Mraz v firmah (21.9.2005 16:24:48)

Sem zaposlena v precej veliki firmi,ki ima tržne enote po celi Sloveniji.
Čeprav delamo z dobičkom oz.firma dobro stoji,ni duha ne sluha o kakšnih darilih za otročke.Bojda je sindikat včasih-kakih deset let nazaj z zbranim denarjem podaril kakšno malenkost.
Moj pa dela pri privatniku tam pa je tako kriza,se zgodi,da še za plače nima denarja..
Imamo pa zato doma dedka Mraza,pa v vrtcu tudi pride naokrog,čeprav so tam darila bolj simbolična.Sicer pa to sploh ni pomembno,v glavnem,da se ga otroci razveselijo.
L.pozdrav

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]