Passion -> RE: Testi (1.4.2014 19:48:36)
|
No, mogoce bo ratalo poleti :) takrat je toplo, si bolj sproscen, gres na dopust[sm=bravo.gif] Ce je tako pri tebi glede ovulacije potem bi jaz poskusila s kaksnim testom, glej konec koncev izgubis tistih 5 ali 10 eurov, ampak vsaj ves in vidis kdaj jo mas, pridobis pa lahko en velik lep plusek na koncu meseca [sm=smiley1.gif] Jaz sem jih kupila, ker ne vem zakaj ampak vsak mesec se mi zgodi, da imam dva krat tako sluz kot da bi bila ovulacija, enkrat 15 v mesecu, drugic pa kaksne tri dni pozneje. Ceprav tudi midva redno [sm=sloncek.gif] na dva dni. :) nimam pa niti jaz nobenih drugih znakov za O, razen tega izcedka [sm=smiley1.gif] Hm, tole glede [sm=hudicek1.gif], a si prej imela kontracepcijske tabletke? Pri meni je bilo tako, da sem jih jemala na zalost sest let, z njimi sem nehala maja lani in nekje do novembra se mi je pomikala [sm=hudicek1.gif]. No od takrat je ustaljena [sm=smiley1.gif] Drugace sem pa kar utrujena, me pomlad daje, danes sem kar zaspala popoldne [sm=smiley1.gif] ponavadi pa nikoli ne spim cez dan [sm=jezicek.gif] Zares upam, da obe konec aprila zagledava [sm=rozacrtici.gif]:[sm=smiley1.gif] Imej v mislih, da 90 % parom uspe v enem letu [sm=smiley1.gif] zakaj ne bi še nam [sm=bravo.gif]
|
|
|
|