RE: nič jasno???? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Jabček -> RE: nič jasno???? (30.3.2014 20:41:00)

Petea, ti bom jutri slikala o cem govorim. Ko bo svetlo, da se do soseda vidi. Ker sosed se vedno trdi, da za to ne rabis nic. Je pa res, da pri nama znese manj kot 10% celotnega objekta in ok, super, bo slo malo hitreje kot gradbeno torej. Cuj, koliko cca pa pride tako dovoljenje?

Izabelina -> RE: nič jasno???? (30.3.2014 21:18:04)

IZVIRNO SPOROČILO: petea
pripravi pa se, da bo vse skupaj traaaajaaalooo ...

zakaj?

petea -> RE: nič jasno???? (30.3.2014 22:10:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Jabček

Petea, ti bom jutri slikala o cem govorim. Ko bo svetlo, da se do soseda vidi. Ker sosed se vedno trdi, da za to ne rabis nic. Je pa res, da pri nama znese manj kot 10% celotnega objekta in ok, super, bo slo malo hitreje kot gradbeno torej. Cuj, koliko cca pa pride tako dovoljenje?

Ne rabiš ničesar, dokler je vse v redu.

Saj tudi vozniškega izpita ne rabiš ...

Koliko bo prišla cela procedura, ti lahko da podatek le projektant, ki bo videl, kaj je dejansko potrebno pripraviti glede na vaše želje, potrebe.

petea -> RE: nič jasno???? (30.3.2014 22:13:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina
pripravi pa se, da bo vse skupaj traaaajaaalooo ...

zakaj?

Ker v naši ljubi državici birokracija ne zna delati hitro in učinkovito. En problem za drugim namesto da bi se tiste, ki so rešljivi hkrati, tako tudi razrešilo.

In na vsakem koraku je treba čakati ali preverjati, kaj se dogaja ...

V glavnem, oborožiti se je treba s potrpežljivostjo.

In tudi poznavanjem določenih postopkov, da sploh veš, ali je res tako, kot ti sogovornik razlaga ali pa te hoče samo 'odpikati', ker ima pomembnejše delo kot je ukvarjanje s tvojo zadevo ...

mateyka -> RE: nič jasno???? (30.3.2014 23:01:45)

no, čez 10-15 let, ko bom prišla nazaj, bom najela peteo za mojo svetovalko pri gradbi moje vile ob morju [sm=smiley16.gif]

petea -> RE: nič jasno???? (31.3.2014 5:54:44)

Tezka bo - pri nas na morju nimas kaj dosti izbire, hrvaske pa nic kaj ne poznam.

No, pa cez 10-15 let bomo mi ziveli v hisici ob jezeru nekje daaleec ... ;)

mateyka -> RE: nič jasno???? (31.3.2014 10:40:20)

Tezka bo - pri nas na morju nimas kaj dosti izbire, hrvaske pa nic kaj ne poznam.

No, pa cez 10-15 let bomo mi ziveli v hisici ob jezeru nekje daaleec ... ;)

ti, kaj pa veš - mogoče bomo čez 15 let huda banana republika in bo ob morju plac..... [sm=smiley24.gif]

me pa res zanima kje boš ti tok daleč - tell me your goal destination [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: nič jasno???? (31.3.2014 12:42:02)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

me pa res zanima kje boš ti tok daleč

Nekje ob jezeru tako, da greš lahko iz hiše direktno v vodo, v bližini pa gore.

Ko najdemo nekaj takšnega, še bolj pa, ko bomo to lahko kupili [sm=smiley36.gif], ti javim, kje je to.

Zaenkrat namreč samo vemo, kako bi naj izgledalo, kje pa je, pa še ne ... [sm=jezicek.gif]

mini86 -> RE: nič jasno???? (31.3.2014 12:46:03)

petea a si ti dobila moj zs al mail al karkol sm ti že poslala

petea -> RE: nič jasno???? (31.3.2014 12:58:43)

mini86,
sem zdaj šla pogledat e-pošto. Sem dobila, ja.

Ti takoj odgovorim.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]