asyka -> RE: Ali ima kdo od vas čivavo? (24.3.2014 20:22:38)
|
Saj mi se tudi danes smejimo temu, sploh ker je imel naš res tisti debilni pogled, wtf [sm=smiley36.gif] Jaz tega problema hvala bogu nisem nikoli imela, ker sem imela 45 kg, črno mrcino in so se ponavadi vsi na veliko izogibal, grooozne črne mrcine. Če pa so prišli otroci, pa sem ponavadi imela dobre izkušnje, da so najprej vprašali in so potem počakali, da sem jaz mulca na prostor dala. Je bil vseeno tako velik, da če bi stal bi hitro po nesreči prevrnil manjšega otroka in bi bila to hitro slaba izkušnja za otroka. Sem pa enkrat doživela tako žalosten ali pa primitiven kaj jaz vem kako bi temu rekli primer. Punčka teče prosti našemu psu in verjetno pred tem mamice ni obogala in ji mama reče: da kar naj teče k psu, da ji bo roko odgriznil ker ni ubogala... nisem mogla verjeti, da starši tako vzgajajo otroke... [sm=zmeden.gif] Kaj še ni v veljavi, da ni potrebno cepit vsako leto? Ali kako je s tem? Sem malo ven iz tega, od kar nimamo psa. Nisem vedela, da je isti odmerek ne glede na velikost psa. Se mi zdi to malo noro, dobi mali pes ja parkrat večjo dozo tekom človeka, kot pa en 50 kilski pesjan... To pa res ni normalno.... Glede cepljen edino vem, da je fino če se cepi na klinikah, ki imajo večjo frekvenco psov, ker na kakšnih manjših radi kakšne zaloge čistijo. Kolegom so tako ubili psa. Seveda niso uradno potrdili, da je bilo zaradi cepljena, ampak psa je 12 ur po cepljenju dobesedno zalilo. Vsi organi so odpovedal. Potem so videli, da je bilo staro cepivo po knjižici...
|
|
|
|