PIKA -> vodna postelja (18.9.2005 10:07:35)
|
Absolutno Lectus. Midva jo imava že skoraj 7 let, dim. 180 x 200. Ne zamenjam jo za nič na svetu. Oba imava težave s hrbtenico, ta postelja pa je pravi balzam za kakršnekoli bolečine. Na njej spiš kot v komi. Poleg tega je ogrevana, poleti imaš na najmanj 26 stopinj, pozimi lahko daš do 31, midva imava na 27 ali največ 28. Jaz sem velik zmrzovalec, prej sem imela vedno flanelaste rjuhe, dolgo pižamo, včasih celo nogavice, deko in debelo prešito odejo in še se nisem mogla segreti. Sedaj spim tudi pozimi v kratkih rokavih in kratkih hlačkah, z navadnimi rjuhami in tanko prešito odejo. Ta postelja ima ločeni vodni jedri, z vmesnimi dušilci, tako da je kakršnokoli plavanje na njej nemogoče, tudi če eden skače na svoji strani. Vsako jedro ima svoj grelec in regulator temperature, tako da si vsak nastavi toploto po želji. Prevleka se odstrani in pere ali kemično čisti, zato je možnost pršic skoraj nemogoča. Ima jo kar nekaj zdravnikov in športnikov. Ko smo se preselili v novo hišo, smo morali nekaj dni počakati, da so prišli iz Ljubljane preseliti še posteljo (to opravijo pooblaščeni serviserji), teh nekaj dni smo jo zelo pogrešali. To posteljo ima tudi nekaj naših prijateljev, njihovi otroci že od rojstva uživajo z njimi v njej. Zaradi lastnih izkušenj jo priporočam vsakemu, kvaliteta in udobje odtehta visoko ceno.
|
|
|
|