ronja -> RE: Tapete (24.3.2014 12:56:07)
|
A je utopija imet pri malih otroc belo sedežno oziroma a ima katera izkšnje z belo microfibro? pri mojih ja. Smo se vselili, snežno bele stene (smo glih prepleskali), zdaj me že gleda en škrat iz stene - ne vprašat, kdaj je nastal, pojma nimam, kak mesec nazaj se je pojavil... ne vem, odvisno koliko otrok imaš in koliko so stari. Če imaš enega, ki je star tam 3 leta, recimo ajde, se mu bo že dalo dopovedat. Če planiraš še kakega ali jih imaš več, pozabi (oz. premisli še enkrat). Če jih je več, starost vedno manj igra vlogo, ker so njihove interakcije tiste, ki umažejo vse mogoče:D. mogoče, če bi bilo usnje, ki se da pucat (ne da se vedno). Jabček, saj veš, kako se da prepričat moža;). Začni zvečer, zjutraj pa nalepi. Ampak stare tapete grejo res težko dol, to ma prav, vsaj tu ni bilo glih lahko. Midva sva v prejšnjem domovanju dala tapete gor čez stiropor, ko sva od znotraj izolirala otroško sobo. Tiste so ap same dol padale:D. ravno zdaj pa se lotevam renoviranja enega starema meščanskega stanovanja, ki ga bomo imeli za "vikend" kot pravi moj sinko Rija, a vi pa živite na deželi pa greste v mesto na vikend? Zanimivo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|