Pogovor o seksu (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Pogovor o seksu (21.3.2014 12:36:40)

Zanima me vaše mnenje kdaj je najboljši čas oziroma situacija za pogovor o seksu (izkušnje, pripombe, pričakovanja, fetiši, travme) s svojim partnerjem. Pred/po seksu, zvečer pred spanjem, za mizo ob kosilu, v avtu na dolgi poti, na sprehodu...

Moram priznati da sva oba za čuda precej konzervativna kar se tiče pogovora o tem, med samo akcijo se pa že nekako zmeniva[sm=hudicek1.gif]

Dobro bi bilo razčistit par stvari, poleg tega lahko že sam pogovor ful rajca. Ne vem pa kako ga začeti.

RIJA* -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 12:45:14)

po [sm=smiley1.gif]

reči...čuj stari...pa saj si ok...samo veš, to bi mi pa še tudi pasalo....[sm=smiley36.gif]

Čukica -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 13:18:21)

V avtu, ko voziš po avtocesti. Tam ne more zbežat:D

petea -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 13:24:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Sedaj mi je postalo jasno, zakaj je toliko nesreč na slovenskih AC ... [sm=smiley36.gif]
Ubežati so hoteli neljubim pogovorom ... [sm=jezicek.gif]

Čukica -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 13:46:24)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Sedaj mi je postalo jasno, zakaj je toliko nesreč na slovenskih AC ... [sm=smiley36.gif]
Ubežati so hoteli neljubim pogovorom ... [sm=jezicek.gif]

Haha, ne za to je pa kriv prizadet moški ego po razkritju resnice....:D

ronja -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 15:20:29)

za mizo ob kosil

To ne, so froci (budni) zraven. Ostalo bi pa vse šlo, vsaj po moje. No, travme rajši kdaj neodvisno od seksa, ubije razpoloženje...

Ne mi rečt, da so zato morali delat une bankine... No, v avtu je dobra ideja, moram probat naslednjič, ko gremo k dediju (sicer so prekratke razdalje in še noben ne spi - od tamalih, voznik naj itak ne bi:).

Anonimen -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 15:33:43)

Na sprehodu [sm=smiley1.gif] bo ziher hotla probat [sm=smiley1.gif] trava dobiva federčke [sm=smiley36.gif]

ronja -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 15:35:59)

Se mi zdi, da nas vse pomlad meče[sm=jezicek.gif]

Stanislava_ -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 17:20:06)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Na sprehodu [sm=smiley1.gif] bo ziher hotla probat [sm=smiley1.gif] trava dobiva federčke [sm=smiley36.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ja.

Ali kadarkoli, ko si dobro razpoložen.
Lahko tudi ko si slabo....mogoče dober seks PO razgovoru reši razpoloženje....ampak samo mogoče [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

bucka* -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 17:51:27)

Sprehod je dobra ideja :)

Jst se takih debat vedno takrat lotevam, ker lahko vmes pogledaš v tla, okrog, ... Pa je takoj malo lažje. V vseh drugih situacijah si preveč "soočen" s partnerjevimi očmi :) Mogoče tud zvečer pred televizijo?

patrino -> RE: Pogovor o seksu (21.3.2014 20:51:16)

To je po moje čisto od para odvisno- pri nas o seksu pri mizi ravno ne debatirava - izjemoma le kdaj, če greva sama ven na večerjo- pa še to je res izjemoma.Ponavadi to počneva ko sva sama- kaj češ, deca velika in mala imajo velika in mala ušesa- pa še roko na srce, naju v njihovi prisotnosti ne razganja od seksualnosti in želje , da bi rešila kakšna vprašanja s tega področja[sm=jezicek.gif].
Najpogosteje to debatirava, analizirava, razpredava...počneva...v spalnici. Imava največ miru, pa še prostor, kjer se teoretične seksualne zadeve preverijo in razložijo v praksi, je blizu.[sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 8:38:22)

Včeraj greva z možem na sprehod in dva v grmu glih ....... mogoče sta se pripravila in sem začela se smejat ker sem se spomnila na to temo ha ha ha [sm=smiley36.gif]

bucka* -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 13:29:25)

He he he! [sm=bravo.gif][sm=jezicek.gif]

Stanislava_ -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 14:10:20)

Včeraj greva z možem na sprehod in dva v grmu glih ....... mogoče sta se pripravila in sem začela se smejat ker sem se spomnila na to temo ha ha ha [sm=smiley36.gif]

In...kako jo je odnesel naslednji grm [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]?

petea -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 16:49:41)

Včeraj greva z možem na sprehod in dva v grmu glih ....

Eni so za hladno ...
[sm=zz_cold.gif]

A ne vedo, da se do maja ne sme sedeti/ležati na zemljii? [sm=zmeden.gif]
[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 16:52:39)

Sedaj mi je postalo jasno, zakaj je toliko nesreč

ko sem začela brati tvoj odgovor sem kar na pamet zaključila ... "nesrečnih zakonov" [sm=smiley36.gif]

pa sem se strinjala.. pa potem vidim, da ne pišeš o tem

jabuk -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 19:23:25)

Jaz se sicer ne spomnim, kako sva na začetku veze začela pogovor o spolnosti, ampak mislim, da je bilo spontano med poljubljanjem. Sedaj pa ni dneva, da se ne bi o tem pogovarjala-kadar komu kaj pade na pamet, takrat začne pogovor-ali je med večerjo, med vožnjo, med seksom, ... [sm=smiley2.gif]

petea -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 20:48:59)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ko sem začela brati tvoj odgovor sem kar na pamet zaključila ... "nesrečnih zakonov" [sm=smiley36.gif]

pa sem se strinjala..

saj eno je lahko povezano z drugim ...
[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Pogovor o seksu (22.3.2014 21:01:59)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

pa sem se strinjala..

saj eno je lahko povezano z drugim ...
[sm=smiley36.gif]

a ne, da je? [sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Pogovor o seksu (24.3.2014 10:30:21)

A mislite, da tile prej ali potem rečeju tudi kakšno o seksu?

http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/foto-ce-iscete-erekcijo-potem-ste-na-napacnem-mestu.html

[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]