Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
'popoldanci' ali popold. s. p. 20.3.2014 11:09:49
|
|
|
|
HuAnita
|
Precej so se zvišali prispevki za zdra. zavarovanje, menda se bodo še za cca 100 eur/mecečno še za piz. In to za vsako osebo, ki dela prek s. p. /torej zame je zdravstveni pavšal iz cca 4 eur narasel na 34 eur mesečno). Zanima me - govorim o 'malih' s. p.jih, ali se zadeva sploh še splača na tak način ali boste prešaltali na društva? To je nekje 1000 eur več kot doslej, ob relativno majhnem, negotovem (odvisno od sezone, recimo letos slaba zima precej vplivala na slab promet), in še enkrat negotovem (neplačniki, ki se jih ne izplača izterjat, ker gre posamično za premale zneske - skupaj pa kar nanese) se resno sprašujeva s partnerjem, če ima sploh še smisel vlagati v neke licence, izobraževanje kadrov, vso to čudovito birokracijo na tak način?
|
|
|
|
RE: 'popoldanci' ali popold. s. p. 20.3.2014 11:14:37
|
|
|
|
pipapopa
|
a še PIZ bojo dvignili? jaz sem že sedaj na tem, da vse skupaj dol zaprem, ker me bojo stroški požrli namesto da bi spodbujali ljudi, da delajo, nas hočejo uničiti
|
|
|
|
RE: 'popoldanci' ali popold. s. p. 20.3.2014 11:20:39
|
|
|
|
Izabelina
|
hehe, js se pa lih poigravam z mislijo, da odprem sp, pa vidm, da je bolš če ostanem tle kjer sem... ker mi že zdej izračun kaže, da bi blo vse skupi zeeeeelooo tesno, kar se prispevkov tiče... delat 10 ur na dan odgovorno delo zato, da bom na koncu zaslužila MOGOČE 300 evrov pa ne vem, če se upam...
|
|
RE: 'popoldanci' ali popold. s. p. 20.3.2014 11:23:29
|
|
|
|
HuAnita
|
Saj to je to. Pa da ne govorim o ajpesih, sigenci in še kje, kjer te najdejo, aja, poslovni račun, svetovni nateg, kako iz malih s. p. jev še postrgat denar! Pa ne rečem, da bi zavede štimale. Da bi pač bili normativi, potem pa ta ponudba na črno.... Mi je jasno, da bi vsak rad plačal manj, ampak ni pa fer, da eni morajo zadaj imeti s. p. in vse urejeno, drugi pa....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?