Plus minus
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Jabček IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Jabček V življenju bo še kaj hujega kot to. Pač tako je. ja, samo avtorica ima na srečo zelo srečno življenje očitno.... Vesela zanjo! Ampak potem se mi še vedno poaraja vprašanje - zakaj ji mamica ni sama popestrila vpisa? Sladoled, igrala, igrišče, tortica, kino, popcorn? Mislim, če bi moj otrok pričakoval big deal iz vpisa in bi mu bilo res pomembno, da se tam vse suče okoli njega in te travme ne bi mogel kar tako preiti - bi sama poskrbela za 'nekaj posebnega' HB, moj otrok ni imel pretiranih pričakovanj iz tega, da so ga mati vpisali. ti pa nisi sodobna mati, no! sodobne matere čakamo, da dobimo epiduralno, da nam mati prvo leto vse naredi v gospodinjstvu, da nam merka dete, da se ga tašča ne dotakne....ko pa gre v vrtec ali šolo, pa ga mora vzgojno osebje vzgojiti...me si prilimamo samo titulo super mati....za ostalo bodo pa še pristojni posrkbeli....zabavanje in učenje naših otrok? a-a' za to so javni uslužbenci plačani....me plačamo kvečjemu kakšnega klovna na rojstnodnevni zabavi.... Če je tole letelo na mene, te moram zelo prizemljiti, ker je vse daleč, daleč od tega.... Res me ne poznaš, ne poznaš moje zgodbe in ne veš kakšna mati sem, nikoli se nisem imela za super mamo, pri službi in 3 deklicah se res nadelam ampak mi je to v veselje in če te ravno zanima vse tri porode opravila naravno.... v takih primerih rečem, da si vsak vzame, kolikor mu gre to pa vsak sam najbolje ve....in iz tega izhaja tudi večja ali manjša užaljenost ob napisanem Točno tako. Vsak se najde, tam kjer mu je mesto Drugače pa ADIJO PAMET. Očitno se nekaterim mora v življenju res kaj hudega zgoditi, da ugotovijo kaj je pomembno in kaj ni. . ps. naj si "vzame" tista, ki rabi . Pa še to, glede vpisa v decembru: III. VPIS 44. člen (vpis) Osnovna šola vpisuje otroke v 1. razred v mesecu februarju za naslednje šolsko leto. Najmanj tri mesece pred začetkom pouka šola staršem otrok, vpisanih v prvi razred, izda potrdilo o šolanju oziroma obvestilo o odložitvi začetka šolanja. Link: http://predpisi.sviz.si/vzgoja-in-izobrazevanje/osnovne-in-glasbene-sole/zakon-o-osnovni-soli/index.php
|