ronja -> RE: Andreas zapušča Tinco? (18.3.2014 14:55:16)
|
O njima nimam pojma, kaj sta počela zasebno, profesionalno sta pa očitno zelo dobro sodelovala:). Nikakor pa ne bi mogla za nek par rečt, da se ne ljubita, ampak je samo ne vem kaj, to lahko daš dvom, če nekdo pove kaj precej intimnega, ne kar tako... In po moje jima bo čisto ok. Sama svojih vez ne gledam s kakim priokusom, super mi je bilo, da sem bila z njima, super mi je, da nismo več skup, ne bi želela drugače... skratka - mam lepe spomine in nimam nostalgije. Verjetno se bo Tina tega časa spominjala po svojih uspehih, vsaj upam:). Čisto odvisno od človeka, kako čustvuje in kako dolgo preboleva; ni pravil. Se strinjam, da ni nič rečeno, čeprav obstaja v psihologiji pravilo, da polovico časa kot si bil skup rabiš, da čisto razčistiš. Verjetno gre pa hitreje, če si to naredil deloma že ko si bil v zvezi, ap če si že malo zrelejši ali če si bil z nekom samo za zabavo itd... Ampak ko gledam zaljubljene upokojence, ki jih meče kot najstnike, nisem ziher, da ta zrelost nujno pride z leti[sm=smiley36.gif] kar mogoče otrok pri 10 še ne more in ne zmore......hoditi v šolo, imeti vse petice in nekaj ur na dan trenirati in istočasno dojeti tega: "Ne moreš se zadovoljiti s 24. mestom, če si pa sposoben za 1. mesto." ter istočasno "Ne moreš se zadovoljiti s 4 ali 3, če si pa sposoben za 5." Problem je v tem, da je otrok lahko sposoben oboje, samo ne oboje hkrati. Večinoma nismo sposobni izkoristit vseh svojih potencialov 100%. Zato izberemo tiste, ki nas veselijo:). Tina je v smučariji dosegla vse, kar se da dosečt, stara je prek 30 let, kar pomeni, da uspehov niti v sanjah ne more tud približno ponovit. Hehe, to so Čopu govorili zadnjih 10 ali 15 let njegove kariere[sm=jezicek.gif] Se pa sicer strinjam, samo so tudi odkloni:).
|
|
|
|