Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi Še vedno sem mnenja, da ko otroka odpelješ iz zdravstvenega doma menda ja opaziš, da ima nekaj v rokah in veš ali je to stvar prinesel ali ne. ali pa opaziš doma neko novo igračo, za katero ne veš, da bi jo kdaj dobil. Če tega ne opaziš verjetno res ne poznaš igrač svojega otroka. no punčka bo gotovo predelala pri sebi to, da je ostala brez igrače, ni prva in ne zadnja. Sicer je možno, da jo bodo prinesli nazaj k vratarju. Ampak kakor koli stvari obračamo, nekdo je to pač odnesel, ukradel, je samo igrača, ne bo konec sveta, prav pa vseeno ni. Pridem enkrat po tamalega v vrtec in mi vzg. pokaže hlače (trenirka) če so to naše hlače ker da jih je imel en drug fantek in je mamica zvečer opazila, da niso njegove. In jaz vehementno rečem, da sicer imamo take ampak da to niso naše, da je prejšnji dan prišel v svojih domov. Naslednje jutro ga pripeljem v vretc in me mamica od fantka prijazno vpraša, če imamo morda njihove hlače, da ji je sin rekel, da sta z našim fantom zamenjala. In jaz spet da ne. Zvečer pa sortiram umazano perilo in glej ga šmenta, res so bile med perilom hlače, ki niso naše - bila pa je ista barva in zelo podoben model. Tisti fantek je šel domov v naših hlačah, ki so mu bile do gležnjev, naš fant pa v predolgih pa nisva ne jaz ne njegov očka opazila. Opazila je njegova mama zvečer, jaz pa še to ne. Pa sem se ji opravičila ji razložila situacijo in sva zaključili s smehom. Tako da ja, po logiki bi bilo, da take stvari opaziš, ampak se očitno zgodi, da jih ne, pa očitno nisem edina, če očka ni opazil, da mu gre otrok sredi zime v 3/4 hlačah domov.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 11.3.2014 21:37:49 >
|