mateyka -> RE: KATASTROFA OD LJUDI V SEŽANI (11.3.2014 11:46:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vali 81 da pa bi jo kak otrok vzel in mama ne bi opazla pa dej no to je isto, kotda greš v trgovino in otrko vzame neko stvar in oba gresta mimo blagajne brez plačat saj mama ni opazla. jup, jaz sem ta mama, ki ni opazla [sm=smiley36.gif] ko je bila stara cirka eno leto, najdem jaz smartise v košari vozička (pod njenim sedežem). in ko sem jo zasliševala, jih je baje ona dala tja, ker bi jih probala (ampak rekla mi ni nič in zgleda potem pozabila, ker sem jih jaz našla, ko sem pucala košaro). moja teroija - da jih je fliknila not ko sva stale v vrsti na blagajni (ona v svojem vozičku) - ob blagajni majo dostikrat une sladkarije do tal v takih stojalih, in da je ona zgrabla ene smartise in jih zaflipava v košaro pod vozičkom (to predvidevam, samo je najbolj verjetno). in kako naj zdaj jaz vem, kje jih je sunila? plus tok mala, niti ne šteka koncepta denarja. sem ji potem rekla, da mora men povedat, če kaj hoče, samo - to se zgodi. je res da bi mogla tamala bolj poskrbet za igračko ampakm sta hitela h dohtrci in mene so vedno učili in tako učim jaz svoje otroke če stvar ni tvoja ne tikaj. lej, noben ne pravi, da je to, da jo je en vzel ok, samo - to je včasih cena, če si pozabljiv ali pa preveč hitiš. pač, to je lajf. vse to je del odraščanja in prek tega se učimo in pridobivamo izkušnje. in sem ziher, da ko bo najstnica, da se tega ne bo spomnila z neprebolenim srcem in permanento rano na duši. otroci se razvijajo in odraščajo in stvari se predelajo, vidijo v perspektivi kot v resnici so. daj času čas. p.s. ja, svoje otroke učiš prav. tudi jaz učim isto. je pa utopično pričakovat in narobe otroke učit, da ni čudakov, lažnivcev in kradljivcev na svetu. tudi to jih je treba postopoma naučit.
|
|
|
|