malaMravljica -> RE: šoping čez mejo - nasvet (7.3.2014 20:07:13)
|
Dota, po moje, ce gres v Atrio al pa v City Arkaden, da bos dobila tudi znizane artikle. Recimo Esprit ima na netu prve spomladanske artikle, ki so jih dali v prodajo ze znizane, pa v trgovini v tujini je to tudi znizano ze. Tudi zimska roba, kar je ostalo je na -70 %, samo ni pa vec velike izbire. Pa po moje bos v trgovincah esprit, Tom Tailor, .. dobila vecjo izbiro. Gor cez mejo ni tok dalec, da se ne bi zapeljal gor. Ce se mal pocakas zimske robe ne bo vec, bo pa veliko vec poletne in ta bo tudi ze veliko na -20 %. Sem nastudirala cene in vem, da cele cene ne smem nikol kupit, ker je takoj pol znizano [sm=smiley1.gif] In dol nekje pred Benetkami je baje en outlet, po moje da kar precej pred Benetkami, jaz od kolegov vedno slisim, sama se nisem sla in ne vem, Sam tam so te bolj marke in tudi ce so hudo znizane, se vedno so marke in posledicno je tudi znizana cena se kar cena. Ce razumes kaj mislim. Te Benetke jaz pravim ze dolgo, da bom sla pogledat enkrat, ko bom itak na tisti relaciji, pa se potem vedno mudi na cilj in opustim idejo.
|
|
|
|