skoraj ob otroka (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

nita -> skoraj ob otroka (18.9.2005 11:13:51)

BigWhale -> skoraj ob otroka (18.9.2005 11:25:04)

Strah gor ali dol, neumno je bilo, da ni nihce klical policije. Zapohance in pijance treba spravit s cest.

Moyca_ -> skoraj ob otroka (18.9.2005 11:37:16)

če je v tebi vsaj kanček odgovornosti boš šla in stvar prijavila policiji. In potem verjetno ta punca več ne bo vozila ko bo kadila, če pa je ne boš prijavila bo pa morda kdo naslednjič ostal brez otroka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pi-kica 1 -> skoraj ob otroka (18.9.2005 13:19:01)

Te čisto razumem, kako ti je. Grozna izkušnja. Vendar, če ste si zapisali ali zapomnili registrsko številko, vseeno obvestite policijo. Jo bodo vsaj malo prestrašili.

LP

Pi-kica

Nina_ -> skoraj ob otroka (18.9.2005 13:56:20)

ja,glede policije je danes tako,da možno da ne bi ničesar dosegli, ker eni policaji se obnašajo ko da so brezglave kure..bi pa pobrala podatke od punce in če bi blo kaj narobe bi se naprej z njo menla..zahtevala bi vsaj to da mi kupi nov voziček če vam je tega poškodovala...
verjamem pa da v takih trenutkih tudi jaz ne bi mogla klicat policije..sam da je vse v redu z vami...čeprav nek notranji občutek strahu bo pa ostal vedno ko se boste sprehajali ob cesti..pa srečno!

digi -> skoraj ob otroka (18.9.2005 14:10:08)

Joj, joj! Naslednjič res pokliči policijo! NE razumem tega, kako so lahko ljudje taki norci. Saj ne, da ni več takih, ampak ej saj pa te vidiš, ko se več ne moreš obvladat. Kako še se lahko potem sedejo za volan?! KAr kriza me je, kajti mojo malo sestrco je nea punca s čebelico povozla (moja mala sestrca je bila takrat stara 4 leta)!!!! HAlo in to ob robu ceste in s čebelico, pa še na ravnici, ni ovinkov, popolnoma pregledna cesta!!!!! Pa se je hotela smrkla kar odpeljat, sestra pa je imela v čelu zapičeno 5 cm steklo in opekline po nogah in rokah!!!!! Pred dvemi leti pa je v nesreči umrl brat od mojega in lahko si mislite kaj je bil vzrok- alkohol in droge!!!!! Mislim, d aljudje tud nič ne razmišljajo!!!!! UH, sem se sedaj naspidirala....

elizabeta p -> skoraj ob otroka (18.9.2005 22:59:31)

Hvala bogu, da je vse v redu z vami.
MI smo šli čez prehod za pešce in je en tam obračal in se v voziček zabil. Moj je bil tako priseben, da je udaril po havbi, tako da ni bilo Leonu nič. Potem smo klicali policijo, ti so še rešilca poklicali, ki nas je odpeljal na urgenco ampak je bilo vse v redu. Ta ki se je zabil v voziček je imel zadaj ženo in dojenčka, ki nas je nazijala, da če mislimo denar iztržit, nam ne bo uspelo. Kako je lahko tako nečloveška? Če bi bilo res kaj narobe ti noben denar ne more povrniti otrokovega zdravja.
Glede policije pa- ko si v šoku res nisi priseben, ne jih obsojati, ker je niso poklicali. Čeprav je res da taki ljudje ne bi smeli biti za volanom.

m jana -> skoraj ob otroka (20.9.2005 11:45:14)

Hvalabogu za tiste tam zgoraj ki nas cuvajo! Ampak mislim, da bi res lahko obvestila policijo! Na cesti nas je polno z malimi otroki in vozicki!

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]