Jabček -> RE: Pomagajte (6.3.2014 11:12:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: petea si predstavljaš, da bi šola krila vse (kvazi)kraje - saj bi ja bankrotirala saj to ne krije šola...šola ima take zadeve zavarovane pri zavarovalnici...če pa ne, pa si je pač sama kriva.... bi bankrotirala ali šola ali zavarovalnica [sm=smiley36.gif] - mislim, da zavarovalnice ne bi sklepale takšnih zavarovanj, zato bi za plačevanje v takšnih primerih morala biti zadolžena šola -> bankrot [sm=smiley2.gif] mislim, da če bi šola priznavala, da iz svojega žepa ali zavarovalne police krije vse takšne škode in škodice, bi se hitro našlo dovolj iznajdljivih, ki bi 'izgubili' fensi dizajnerske čevlje, oh in sploh pregrešno drage jakne, ter en kup raznorazne opreme ali aktualnih igrač Se motiš.... Večinoma šol ima to zavarovano, vendar ne obešajo na velik zvon. Ti pa povrnejo denar tudi recimo za krajo, če ne odkrijejo krivca. Smo imeli z našim problem z uro (meni še niti na misel ni prišlo, da bi to od šole zahtevala nazaj denar) - pa me je učiteljica opozorila na to. Da se prinese račun in zavarovalnica povrne denar. (uro smo potem našli HB, pač otroc)
|
|
|
|