PAKETI a,b,c,d (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

nana 27 -> PAKETI a,b,c,d (19.9.2005 16:18:36)

Someone, saj nimajo vsi uhic. Jaz imam samo en takšen kompletek z uhicami in kapuco za iz porodnišnice in komaj čakam, da ga v te coteke oblečem.

Drugi kompletki, ki sem jih kupila v H&M so brez kapuce - samo navadna jopica in trenirkica.

simonas -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 8:30:58)

Kaj kupujete samo v H&M v Ljubljani ali se da v MB tudi take luskane cotke dobit?

Simona

Pajaca -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 9:52:05)

Ja glede na to da sem iz lj..... pol kupujem v lj. Mb mi je mal daleč.

Hec.... pejd pogledat v mb, mislim da mate iste stvari tam kot pri nas.

mujcek -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 10:13:40)

verjetno imajo v Mb iste stvari, saj sem jaz mojima tudi kupila rumen komplet s kapuco in uhlji . Tudi meni se zdi, da za tamale verjetno ni prijetna jopica s kapuco-ko ležijo doma, tako za na pot pa verjetno prav pride, posebno sedaj ko je zunaj že bolj mrzlo; tisti uhlji pa so mi tudi prav posrečeni in komaj čakam, da ju oblečem v ta oblačila . Pa ti kompleti so se mi zdeli izredno poceni, če jih primerjam s cenami npr. v baby centru, kjer bi že za jopico odštela kakšnega jurja več...

Zgleda, da bodo v kratkem po Sloveniji jokali sami uhljati pajacki

Anonimen -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 11:11:17)

Simonas, ti kar v MB pojdi, je veliko bolj urejeno vse skupaj. Če pa skočiš v C&A v Seiersberg, pa boš dobila podobne zelo lušne stvari za podoben denar. Pa v MB ima Aladdin tudi lepe stvari, sem zadnjič malo gledala.

Eviii -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 13:47:00)

čaw, mamice.

kot sem lahko razbrala na tem forumu, se strinjate, da se splača kupit v h&m. jaz bom na začetku oktobra skočla kar na švedsko (imam pač srečo, da je mož šved in še večjo srečo, da so "izumli" h&m) in tam kupovala na veliko. oziroma bom pustila kar taščo, da se izživlja. komaj čaka, da naju bo lahko založila z oblekicami in podobnim. glede na to, da prideva domov z avtom, bom lahko kar precej zapravljala. bom poročala o cenah in podobnem za modo za švedske dojenčke. verjetno imajo vsi pajaci kapuce in podobno, ker je na švedskem pretežno mrzlo. moj mož je čisto z juga, pa pravi, da imajo že en teden zjutraj pod nulo in da so že začeli kurit... pr nas pa piha burja in mi bodo februarja in marca uhlji kr prišli prou.

Anonimen -> PAKETI a,b,c,d (20.9.2005 16:17:27)

Eviii, upam, da bo na Švedskem res kaj ceneje, ker v Avstriji recimo stanejo ISTE stvari kar občutno več kot pri nas. Redne cene so npr take: 9.90€ ali 1990 SIT. Te cene so na etiketah natisnjene in so listki povsod enaki, če ni stvar na razprodaji.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]