M!!!!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

nusa -> M!!!!!!! (17.9.2005 15:13:42)

Pozdravljene drage moje!!

No končno sem se dokopala do računalnika, !!!!!

Da vam povem, danes je 28 dan zadnje M , in je še vedno nisem dobila! Tudi nobenih znakov nimam,....tako da!!!?

Samo me pa nekaj zelo muči......Sem neumna in sem probala test in to kar dva, mislim kaj je z mano,...sam denar stran mečem !!! In te dva testa CB in Baby check sta mi oba dva pokazala negativno! , Kaj mislite, ali sem prezgodaj probala, al me pa še čaka da dobim to hudičevo MMMMM ??

Please help me!!!Please, please

In dečve kako ste ve kaj?

nanica -> M!!!!!!! (17.9.2005 15:40:06)

Tudi jaz jo (ne)čakam, danes je že 40. dan. In tudi nobenih posebnih znakov nimam. Sem že vrgla $ stran in bom še malo počakala.
Kdo ve, kaj bo?

nanica

Anonimen -> M!!!!!!! (17.9.2005 16:06:05)

Jaz sem poskusila 28. dan in je bil zelo močno pozitiven. Ampak, to ni pravilo, dokler ni M, je še vedno upanje.

lenika -> M!!!!!!! (17.9.2005 16:27:24)

Jaz sem probala na 29. dan ine je bil močno pozitiven. Ampak možnost je, da imaš še premalo nosečniškega hormona. Možno je, da si imela ovulacijo nekoliko zapoznelo.
Predlagam ti, da čez nekaj dni ponoviš test.

nusa -> M!!!!!!! (19.9.2005 9:10:44)

Jutro punce!!!

NO moje M še ni! Sam me nekaj prsi bolijo, pa bradavičke me tko na nek čuden način špikajo al kaj,.....kaj jest vem! No zdele zadnje tri dni se mi pa tudi vrti, recimo v petek pri kosilu se mi je tako zavrtelo, da sem mislila da me bo kar pobralo,...No, pa še učer zvečer, sem dobila tako kislo v ustah, pa tolk mi je slabo ratalo za znoret, kaj mislite punce!!!

Danes je 30 dan prvi dan zadnje M !!!!! Ali naj grem kupiti test al naj še počakam

CatJa -> M!!!!!!! (19.9.2005 9:24:22)

Ja, pojdi ga kupit. Pa mogoče še počakaj s testom do jutri zjutraj. Držimo pesti, mogoče pa le bo

Klarissa -> M!!!!!!! (19.9.2005 9:29:22)

Pojdi ga kupit!
Upam, da bo

JASNA D -> M!!!!!!! (19.9.2005 9:29:44)

Ma reskiraj še za en test - tistega ta poceni in takoj poročaj! Jaz sem vam "fauš"!!!!! Jaz bi tudi!!!!

Držim pesti, da si zanosila.

Jasna

nusa -> M!!!!!!! (19.9.2005 15:06:13)

Ojla drage moje!

Veste sem kupila še en test in sicer Jes or No pa sem ga probala in mi je pokazalo negativno , in zdej sem pa ful žalostna! M pa še vedno ni, tako da! 30 dan zadnje M je in še vedno je ni,....

Daj povejte mi kdaj naj spet probam test če M ne bo? Please, please, please!!!!

Klarissa -> M!!!!!!! (19.9.2005 15:14:50)

oh pupa, ne
čez par dni ponovi test, če M še ne bo. al pa ponavljaj tedensko!

MarijaPo -> M!!!!!!! (19.9.2005 15:17:56)

Nusa, ne se sekirat, ti kar mirno dogajaj okrog, pa bo se najbolje za morebitno majhno pikico.

nusa -> M!!!!!!! (19.9.2005 15:29:50)

Hvala za lepe želje, sam sem tolk živčna, da sploh nevem kaj naj..... Samo premišljujem kdaj bo prišla ta M!!!!

Glede testov sem se pa tako odločila, če do konca tedna M ne bo ( joj, joj, držte pesti da je ne bo ), bom v petek ali v soboto naredila test! Če pa bo prišla bova pa z mojmu spet veselo delala!

Veste punce, moj predragi ful misli da sem zdej zares zanosila,.... Tolk mi bo hudo če bo prišla M in mu povedala da ta mesec ne bo nič!!!!! On ful misli da sem noseča, ker mi je slabo, pa vrti se mi,......Hm,hm,....kako naj ga pripravim da nebo preveč razočaran???

Stran: [1]