Nikita*** -> Velikost ploda v 17. tednu (17.9.2005 13:56:56)
|
Živjo, zanima me, če ima katera punca podobne izkušnje. Sem v 17. tednu nosečnosti, IVF. Včeraj me je precej bolelo v spodnjem delu trebuha, zato sem šla h ginekologinji, da me je pregledala (maternični vrat zaprt, vse b.p) ter poslušala bitje srčka (ker nima trebušnega ultrazvoka). Rekla je, da je vse ok, maternica se razteza zaradi rasti otročička, za vsak slučaj pa me je poslala še v bolnišnico na ultrazvok. Tam sem naletela na zelo neprijaznega zdravnika, ki je ves čas nekaj jamral, da slabo vidi (res da imam trebuh še od prej kar precej "tapeciran", vendar so doslej vedno lahko vse videli). Nič mi ni povedal, le sestri je dajal informacije. Ustrašila sem se pa, ko je v materinsko knjižico sestra vpisala GV/TT/BIP 30=15/0. To pomeni, da je plod velik le za petnajst tednov. Zdravnik mi ni nič omenil, da je kaj narobe. Sedaj ne vem, kako pa kaj. Malo se tolažim s tem, da če bi zdravnik ugotovil, da gre kaj narobe, bi me verjetnoobdržali v bolnišnici. Ima še katera podobne izkušnje, da je bil plod manjši kot pa je bila v resnici noseča? Hvala za pomoč.
|
|
|
|