sarazan -> RE: Za vse neporočene... (4.12.2005 22:21:53)
|
Jaz sem poročena in bi napisala še svoje mnenje: Družina je taprava, pa če sta dva poročena ali ne, a imata otroke ali ne (saj otroci ne naredijo družine, ampak jo povečajo). Poroka ni list papirja ali uradna potrditev zveze, ampak dan v življenju, ki ga nikoli ne pozabiš, če si zorganiziraš točno tako poroko, kot jo hočeš - če jo hočeš! (najcenejša je 7.500 sit, kot je taksa na matičnem uradu, najdražja pa Bog ve koliko, vse vmes je tvoja stvar). Ta dan ne doživljaš, kot katerega koli v življenju, ampak je nabit s čustvi in zavedanjem, kako srečen si, da lahko nekoga tako zelo ljubiš in on tebe - no, pa ta občutek lahko doživiš tudi kako drugače, če je atmosfera prava. Me pa zelo moti, ko moje neporočene prijateljice ali neporočeni prijatelji, ki so v dolgih zvezah, z otroki, izrečejo kaj v smislu: "Bom pa spokala in šla..." "Jo bom pa pred vrata postavil, pa bo..." Takih besed nisem še nikoli slišala od poročenih parov. A je res, da, če si "brez papirja", potem lahko pa bolj svobodno manipuliraš z usodo svoje družine???? Vsaj tak občutek sem dobila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|