čpe katera ve - doplačilo za pregled in UZ pri dr. (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mojcaziga -> čpe katera ve - doplačilo za pregled in UZ pri dr. (28.2.2014 18:20:13)

Pozdravljene!

Dva tedna nazaj sem imela ginekološki pregled in UZ zaradi kontrole rasti mioma pri svoji G v zdravstvenem domu.
Danes me je presenetil račun za doplačilo v višini 7€. Ko sem poklicala sestro, je rekla, da je verjetno zaradi tega, ker nimam urejenega dod.zdr.zavarovanja, kar imam 100% Ker sem bila prepozna, da bi šla kam osebno, sem za vsak slučaj poklicala na Vzajemno in je vse ok. Mi je sicer priporočala, da naj se z računom oglasim v poslovalnici. Jih je pa čudilo, ker imam na računu dve postavki - pregled in poseg - in za vsako posebej doplačilo 4,59€ in 20% popust [sm=zmeden.gif].
Sicer cel račun zgleda nekaj [sm=hudicek1.gif]. Tam, kjer piše "skupaj" je zraven v oklepaju napisano "ne bo plačal", pod zneskom pa s kulico napisano "ni plačala".........
Seveda sem poklicala na blagajno Zdr. doma, ampak seveda tam nič ne vedo, ampak sprintajo, kar jim računalnik vrže ven [sm=smiley1.gif]
Saj znesek res ni visok, ampak plačala pa vseeno ne bom kar nekaj, če imam urejena vsa potrebna zavarovanja.

Ima še katera kake take izkušnje???

v mojem primeru gre za MB zdr.dom.

Hvala in lp

Stran: [1]