ronja -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 12:51:35)
|
se zbudi ženska po burnem seksu zjutraj s speglano frizuro (precej bolj urejeno kot jaz ko pridem direkt od frizerja) in tip top makeupom... mene pa vedno preseneča, da seksajo z modrci gor, po seksu majo vedno modrc še vedno gor. Mislim, pri nama gre to dol... in dom naj bi bil namenjen tudi temu, da se preoblečeš, poskrbiš za umazano perilo, ... torej bivaš in pustiš neko sled v bivališču, da se tam nekaj dogaja, ne pa, da je vedno kot v izložbi ... Za videt sled bivanja, obnove, maminega drugega dela, ustvarjanja,... pa pridi k nam[sm=jezicek.gif]. Mene fascinira, kako nekateri otroci nič ne razsujejo - ko gledaš na pinterestu ideje in nobenega messa okoli... meni je to nepojemljivo,ker to so pa resnične osebe... ne vem, kako se to zmenijo, ampak svaka čast. Ajde, veliki otroci, ki si dajo kaj dopovedat, ampak mali, malčki... to mi pa res ni 5% jasno! pa noben nikoli ne kaka in lula, kamoli, da bi imel zaprtje ali drisko user posted image No, v raztreseni ally so ves čas hodili na wc, treba priznat:D.
|
|
|
|