RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 10:33:53)

IZVIRNO SPOROČILO: romy
taki okvirji ko so zgoraj na sliki - NE, Hvala.... jih še zastonj ne maram....[sm=zmeden.gif]
Mam rajš svoje ene in edine, pa čeprav s flumastrom pobarvane [sm=jezicek.gif]

sicer ni bil namen tega primera da bi govorilo "lepih" okvirjih, ampak bolj o tem kak asortiman ta dečva ima. če bi pa govorili o dizajnu očal, mi je pa najbolj padel v oči en odvetnik v The Closer (epizodna vloga) - je mel več okvirjev, samo nekak so mu vedno ful pasala in to je po moje najbolj važno; da zgledaš kul v njih. [sm=smiley1.gif]

[img]http://pmctvline2.files.wordpress.com/2011/12/closerpellegrino111225203118.jpg[/img]
[img]http://pmctvline2.files.wordpress.com/2011/12/closermarkkyra_300111225203115.jpg[/img]
[img]http://25.media.tumblr.com/e8d7098b3c55a031e9df0f0867c0710e/tumblr_muh01cUql31s4q0o2o1_250.gif[/img]
[img]http://24.media.tumblr.com/tumblr_lr343oNrPR1qbeqepo1_400.gif[/img]

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 11:01:42)

mateyka,
ti pa si freak na očala ...
[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 12:34:38)

IZVIRNO SPOROČILO: petea
mateyka,
ti pa si freak na očala ...
[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

a si opazila kako je v filmih in serijah ful malo ljudi z očali? da bi pa glavni igralec imel očala, pa lahko z lupo iščeš. valjda da potem opazim enga s cvikerji..

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 13:05:30)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a si opazila kako je v filmih in serijah ful malo ljudi z očali?

Nisem ... [sm=smiley36.gif]
ker se temu, ali nosijo očala, pa res (preveč) ne posvečam. [sm=jezicek.gif]

No, na oni dečvi iz Criminal mind sem pa še jaz uspela videti, da menja očala kot nekateri gate ... [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 15:07:10)

ker se temu, ali nosijo očala, pa res (preveč) ne posvečam. [sm=jezicek.gif]

se vidi da nikoli nisi nosila očal.

ej, tukaj sem našla neki:
http://modpodgerocksblog.com/2012/05/customize-your-sunglasses-two-ways.html
[img]http://modpodgerocksblog.com/wp-content/uploads/2012/10/decoupage-sunglasses.jpg[/img]

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 16:26:30)

se vidi da nikoli nisi nosila očal.

[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 17:35:08)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
... Jaz sem si ene kavbojke z alkoholci porisala in tam nisem mela problemov, tudi v pranju ne, se je boljše obneslo kot barve za blago:D.

ronja no, odrasla ženska si (gasp) [sm=smiley3.gif] ne moreš okol hodit porisana s flomastri [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] upam, da samo doma hodiš v teh hlačah..

[sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 17:36:44)

pa kako lahko ob navadni plači tko šminkiraš?? grrr..

ej, na eni spl. strani se to tudi sprašujejo za Prijatelje, kako pri takih bednih plačah, večji del so brezposelni, lahko živijo v stanovanju na taki lokaciji [sm=smiley36.gif]

malaMravljica -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 17:51:08)

Jaz okvirjev za 400 eur niti pod tocko razno ne bi dala barvat. S flumastrom je no go, doma sama ustvarjat, ce ne znas tudi no go, edino mogoce pojdi k optiku vprasat.In sploh, ce si za okvirje dala 400 eur ze ne morejo bit tok slabi.
Se to, a ves, da temna ocala, taka plasticna z mal sirsim okvirjem, obicajno so tista, ki so zunaj pobarvana s crno, na notranji strani svetla. Moja prejsnja so bila na notranji strani bela, sedanja pa nek svetlejsi odtenek sivo rjave. So mi v optiki enkrat razlozili, da crna ni ok na notranji strani. Fajn vedet, preden jih cele fliknes v kaksno crno barvo ;-)
Pa se nekaj v podporo tvojih belih ocal, men so bela ocala cist kul, zares noro lepa pa so mi plasticna prozorna, sem jih ze iskala in mogoce enkrat..

LuLu -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 18:14:50)

prodaj jih za 200, pa si kupi nove [sm=smiley1.gif]

liliana -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 19:15:39)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

ej, na eni spl. strani se to tudi sprašujejo za Prijatelje, kako pri takih bednih plačah, večji del so brezposelni, lahko živijo v stanovanju na taki lokaciji [sm=smiley36.gif]

Jaz se sprašujem še kaj "globjega".....kako je lahko ženska na tv pri 45 in 50 brez gubic, brez celulita, s postavo 20 letnice......se zbudi ženska po burnem seksu zjutraj s speglano frizuro (precej bolj urejeno kot jaz ko pridem direkt od frizerja) in tip top makeupom.......očala pa res redko kdo po tv nosi.......

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 19:28:09)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

mene pa v raznoraznih serijah vedno znova fascinira, da so cele dneve v službi, nimajo hišnih pomočnic, a vsako jutro so v službi vsi popolni od glave do pete, njihova stanovanja pa so 'kot iz škatlice'

Ja, saj jih nimajo cajta umazat! Ne, resno - če nisi nič doma, nič ne razmečeš. Če doma delaš svašta... je svašta tudi na tleh[sm=smiley36.gif]

ronja,
pa četudi jih cele dneve ni doma, se na stvareh sčasoma nabere prah, naselijo se pajki in drug mrčes ...

baje cele dneve delajo, a npr. na mizi imajo vedno sveže rože ...

in dom naj bi bil namenjen tudi temu, da se preoblečeš, poskrbiš za umazano perilo, ... torej bivaš in pustiš neko sled v bivališču, da se tam nekaj dogaja, ne pa, da je vedno kot v izložbi ...

liliana -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 19:43:13)

ronja,
pa četudi jih cele dneve ni doma, se na stvareh sčasoma nabere prah, naselijo se pajki in drug mrčes ...

baje cele dneve delajo, a npr. na mizi imajo vedno sveže rože ...

in dom naj bi bil namenjen tudi temu, da se preoblečeš, poskrbiš za umazano perilo, ... torej bivaš in pustiš neko sled v bivališču, da se tam nekaj dogaja, ne pa, da je vedno kot v izložbi ...

petea....mogoče pa je zato tako, da so serije in filmi zato, da nas zabavajo......in niso dokumentarec o resničnem življenju, ki ga živimo doma......zato so verjetno stanovanja lepa in urejena in vsi glavni igralci in igralke so pregrešno lepi (ker če bi glavno vlogo igrala ženska z 90 kilami in moški s 120 kilami, nepočesana, nenaličena tudi ne bi bila tako zanimiva)......prav tako je s tipi topi stanovanji in hišami, ki so kot mavzoleji, v bistvu enake kot glavni igralci - nedosegljivi ideal povprečnega smrtnika......[sm=smiley36.gif]

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 19:56:27)

meni pogosto namesto zabave vzbujajo krivo vest - cel dan (pa še pol noči) so v službah, kljub temu so vedno oblečeni in sfrizirani popolno in sodobno, pa še naspani in spočit so (skoraj) vedno ter pravočasno - ali pa še prej - vsako jutro na svojem delovnem mestu ... [sm=zz_throwball.gif]

da so pa v postelji navsezgodaj zjutraj naličene 'na polno', namesto praktično nevidnega make-upa, pa me res nasmeji [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 20:44:24)

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Jaz se sprašujem še kaj "globjega".....kako je lahko ženska na tv pri 45 in 50 brez gubic, brez celulita, s postavo 20 letnice......se zbudi ženska po burnem seksu zjutraj s speglano frizuro (precej bolj urejeno kot jaz ko pridem direkt od frizerja) in tip top makeupom.......očala pa res redko kdo po tv nosi.......

pa noben nikoli ne kaka in lula, kamoli, da bi imel zaprtje ali drisko [sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 21:32:31)

in ženske nikoli ne prdijo..
http://www.youtube.com/watch?v=epjrWjo9ZMY

Plus minus -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (2.3.2014 22:07:14)

pa noben nikoli ne kaka in lula, kamoli, da bi imel zaprtje ali drisko [sm=jezicek.gif]

Ne reče se brez veze da so filmi fikcija ;).

Drugače pa bi jaz, če bi nosila očala imela takšna:

http://www.mezzmer.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/glasses-frames.jpg

ronja -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 12:51:35)

se zbudi ženska po burnem seksu zjutraj s speglano frizuro (precej bolj urejeno kot jaz ko pridem direkt od frizerja) in tip top makeupom...

mene pa vedno preseneča, da seksajo z modrci gor, po seksu majo vedno modrc še vedno gor. Mislim, pri nama gre to dol...

Za videt sled bivanja, obnove, maminega drugega dela, ustvarjanja,... pa pridi k nam[sm=jezicek.gif]. Mene fascinira, kako nekateri otroci nič ne razsujejo - ko gledaš na pinterestu ideje in nobenega messa okoli... meni je to nepojemljivo,ker to so pa resnične osebe... ne vem, kako se to zmenijo, ampak svaka čast. Ajde, veliki otroci, ki si dajo kaj dopovedat, ampak mali, malčki... to mi pa res ni 5% jasno!

pa noben nikoli ne kaka in lula, kamoli, da bi imel zaprtje ali drisko user posted image

No, v raztreseni ally so ves čas hodili na wc, treba priznat:D.

dota -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 13:59:37)

Uno stanovanje kjer živi Monika in čendler oz prej monika in rejčl je monika ''podedvala'' po babici.
Ros je načeloma doktor dinozavrologije, ki uči na nekem faksu, je v sodedni bajti. Čendler pa je od zmeri mel neko službo kjer je počas plazil gor. Ostali so pa vsakekvatre bli brezposelni, pa so se nekak porihtali. Rejčl je od natakarce pol ratala neka vodja mode pr eni hudi blagovnici pa tko... tko da v začetku je blo mal čudno, sam pol zgleda so odrastli in dobili dobre plače, fleta pa sicer niso menjali.
No petnajst let nataj so mi bli kulski... predvser,m zato ker se žveli na tko fajn lokaciji za tko mal dnarja, jst pa sem se za najemnino na ne tako prestižni lokaciji skeširala še pa još ulala.

Drugače pa... meni so očala kul, pa una iz kriminal majnda mi gre tud nekam, k ima tolk očal... popravljam tolk kulskih očal.

dota -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 14:02:52)

V seksu v mestu je enkrat imela una Šarlot al kaj je že tapoštrikana, drisko in jih je šraufalo z unim njenim Goldenblatom al kaj je bil desc. Sta kar srala, ko sta star sir jedla [sm=jezicek.gif]

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 14:35:34)

IZVIRNO SPOROČILO: dota
Ros je načeloma doktor dinozavrologije,

paleontologije dota, paleontologije. moja tamala bo mogoče to, ko bo velika [sm=smiley36.gif]

dota -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 14:40:24)

paleontologije dota, paleontologije. moja tamala bo mogoče to, ko bo velika [sm=smiley36.gif]

Ja ja sej vem... sam sej se itak gre za za dinčkote, ne?

U sem se spomnila, kje so enkrat babe prdele v filmu.
V seksu v mestu je enkrat una sara đesika parker prdnila v postli ko je seksala z uno žvino.

Pa v enem najstniškokomičnem so prdeli in si pred rit postavljali vžigalnik in gledali če bo ogenj se pržgal. Tak mali minometalec.

Se spomnim k so pr nas v študentu tipi muhe lovili tako, da so jo počakali, ko je letela pol pa so kak glade sprej ali podobno špricnili proti njej in pržgali vžigalnik, tako da je muho skurilo [sm=zmeden.gif] Nima veze s filmi. Je folk tud v rijl lajfu poknjen. [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 15:27:08)

Ja ja sej vem... sam sej se itak gre za za dinčkote, ne?

no ja, paleontologija je znanstvena študija prazgodovinskega življenja. To vključuje študijo fosilov (ja, tudi dinotov, med mnogimi drugimi), za določanje evolucijskega razvoja - študije prazgovodinskega okolja, rastlin, živali in kamnin. torej več kot samo dinote. dinoti so poudarjeni samo; glej glej - v filmih [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (3.3.2014 17:22:43)

to je dobro... glej, do kakega fleta prideš z dinozavri

petea -> RE: Okvir očal - ga je možno pobarvati? (4.3.2014 8:18:37)

paleontologija je znanstvena študija prazgodovinskega življenja. To vključuje študijo fosilov (ja, tudi dinotov, med mnogimi drugimi)

torej, suma sumarum, je dinozavrologija specializacija paleontologije in je čisto ustrezen izraz, če se ukvarjaš le z dinozavri .., [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>