ronja -> RE: Božična zgodba Angela (28.2.2014 7:17:55)
|
Matyka, tega linka mi ne odpre. Saj sem povedala, zakaj ni naslova - ker ga nisem vedela, nimamo risanke doma, če bi meli, ne bi mela problemov. Punci sta rekli božična zgodba, to sem vse preiskala, potem sem probala božična pravljica in tako sem potem sčasoma našla. Jaz te risanke nisem gledala... Ja, saj sem našla 1 sliko, tisto, kar sem že gor pripopala, samo sem mislila, če bi bila kje še kaka, da vidim, kako je to zadaj narejeno, recimo... Sicer bo pač zadaj po moji domišljiji;). pomlad, saj je nepraktično, ampak sva pa na tihem ponosni, da so najini otroci mal svojeglavi in ne padajo na neke "one for all" zadeve, a ne?[sm=smiley36.gif] Tak da smo si sami krivi, kaj jih pa vzgajamo, da naj mislijo s svojo glavo - tam se marsikaj najde, česar ni na policah[sm=jezicek.gif]. Če ti je kaj v uteho, jaz moram naredit kostum za princeso Angelo (ampak v verziji, ko je princesa, ne ko je punčka (kar bi bilo bolj praktično, ker ima tam dolge rokave:D, je bilo pa to specifično naročeno;), pa kostum za kužka in tamali bo baje riba, je nor na ribe in vedno odgovori riba (druga možnost je hobotnica...) Tako da... Menjaš?:D Enega orjašega lignja za tole troje?[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|