ronja -> RE: Kaj bi izbrale ve? (27.2.2014 12:44:13)
|
Sama sem izbrala 4 kolesa, zaradi stabilnosti, pravijo pa, da so tudi s tremi eni stabilni, samo verjetno odvisno od otroka - naši so živi in mali ni več tako lahek... Za obesit gor so ročaji sicer fajn, za manevrirat z eno roko, je pa prav praktično, če je štil, ker lahko voziš povsod voziček z eno roko (ful praktično, če maš več otrok, ki rabijo roko). Sama imam voziček z ročaji, bi rajši mela štil zdaj, samo pač ma ročaje in sem jima dala dva trakca na vsako stran, da se za tisto držita, ko gremo čez cesto itd... Voziček, ki ga mamo, je sicer star ko svet (no, 6,5 let), zdržal je pa tri otroke in naredil res veliko km. Kar mi gre na živce, je edino to, da ima mala kolesa in ni glih fajn furat po makadamu (sem mislila, da tako ne bom rabila, ker živimo v mestu, samo zgleda mava tak življenjski stil, ki išče makadam:D) in pa to, da se ga ne da vozit z eno roko je smotano. Sicer je pa neuničjliv in ima ogromno košaro, ki je preživela že toliko hudega, da si ne moreš mislit, tako da sem zadovoljna:). Ni pa noben od teh dveh.
|
|
|
|