ČebelicaMaja -> nova odločba o znižanem plačilu vrtca in fiktivni dohodek (25.2.2014 13:37:53)
|
zdravo... danes sem dobila novo odločbo o znižanem plačilu vrtca in moram plačat 10% višji razred kot lani, s tem, da se pri nas ni nič spremenilo od lani... sem šla gledat lansko odločbo in je na novo notri fiktivni dohodek na parcelo, na kateri stoji naša hiška...zdaj mi pa ni nič jasno, ker v tej hiši smo stalno prijavljeni, parcela je manjhna, tako da jo, če odšteješ hiško, ki stoji na njej, ostane bolj malo, oni so mi pa nabili 10 000€ fiktivnega dohodka na leto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] sem šla gledat 16 člen ZJUPSja, pa mi še vedno ni jasno, zakaj mi do sedaj tega niso upošteval, sedaj pa kar naenkrat upoštevajo, ker dejansko imamo pa kar dosti nižje dohodke kot lansko leto... (glede na povprečni dohodek na druž.člana v letu 2013 in v 2014)... kakšna inf. bi mi prav prišla, ker jutri bom šla vprašat še na CSD...res pa zadnje čase bolj malo spremljam TV in ne vem, ali je kaj drugače v zvezi s tem...
|
|
|
|