RE: novemberke 2014 (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

srursa -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 13:15:41)

Pozdravljene.
Kolikor jaz vem, ne dovolijo partnerju biti poleg pri prvem uz. Ampak vprašaj, saj več kot ne ti ne more reč.

meni paše vse jesti in skoz nekaj meljem. Tako, da sem se kar zredila. [sm=smiley13.gif] Kolkor poznam svojo
ginekologinjo bo huda. Meni so pa datum pregleda prestavili, tako da bom že v 11 tednu. Jaz bi pa rada čimprej,
da se prepričam, da je to to.

lotty23 -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 13:18:15)

V 11. tednu šele? Ojoj, a res?

Jaz bom nekje na sredini 8. tedna imela.

savanah -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 13:51:46)

naty86, mislim da te po nepotrebnem skrbi, jaz se dobro spomnim odgovora DR.Pušenjaka na to vprašanje. pravi da "Če ste noseči, kakovost izvida spermiograma nima nobenega vpliva na kakovost zarodka."
tako da tisti zdravi, močnejši je prišel do jajčeca, in ne tisti slabši[sm=smiley36.gif]. ne skrbi..

Sem pa tudi jaz slišala da na prvi pregled neradi vzamejo tudi partnerja, ker je prvi UZ ponavadi vaginalen... no to sem samo slišala oz. prebrala, ne me držat za besedo[sm=smiley36.gif]. samo če pa pač zahtevaš ti pa nimajo kaj.

naty86 -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 14:23:14)

Savanah tako tudi jaz mislim in upam da je, moski so pac glede tega bolj obcutljivi, eni pokazejo drugi ne..Moj pac drugace gleda na vse skupaj kot vecina. Komaj cakam pon da vidim pikico, no naj povem se to da je mozno da sta celo dve pikici ker imamo v druzini veliko dvojckov in to po obeh straneh.;-)

savanah -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 15:25:10)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]oh ja vem kako so moški občutljivi glede njihovih plavalčov[sm=smiley36.gif]. moj bi mogel iti na spermiogram ravno dan po tem ko sem naredila test...saj je bil vesel da sem noseča seveda, samo pomoje tudi zaradi tega ker mu potem ni bilo treba it[sm=jezicek.gif]..je bil tri dni čisto iz sebe..mislim da bi ga najbolj potolklo to da njegovi plavalčki nebi bili ok[sm=smiley36.gif]..tako da te čisto zastopim[sm=smiley36.gif]

iiii dvojčkiii[sm=bravo.gif], to bi bilo pa res super. kako že pravijo? vsaka druga generacija al kako že?

ugotovila sem kaj mi pomaga proti slabosti[sm=bravo.gif], šumeča tabletka C vitamina ali pa MG[sm=smiley36.gif]

naty86 -> RE: novemberke 2014 (3.4.2014 15:38:15)

Ja vsaka druga generacija, sestricna je ta gen in ima dvojcka in jaz sem druga gen tako da bomo videli..;-) Meni pomaga Donat ceprav je cist odvisno od dneva, danes kar traja in traja slabost..

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 12:22:04)

Pozdravljene

Pa sem tudi jaz dobila datum za pregled 15.4. joooj koliko je še do takrat... Pa priznam komaj čakam ampak se istočasno zelo bojim.

Slabosti HB nimam oz je niti nimam časa imeti, ker imam doma nadobudno enoletnico, ki ni niti sekunde pri miru [sm=smiley36.gif] Sicer vsake toliko občutim nekaj čudnega v želodcu, to je pa tudi vse.

Uh dvojčki... ja tudi moj mož je druga generacija potomcev dvojčkov in iskreno samo prosim, da nista zdaj kje dva. V prvo sem si zelo želela da bi bila, zdaj pa upam da niso [sm=jezicek.gif]

AnOnImnA

srursa -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 13:03:05)

Živjo,

tudi meni so prestavili datum prvega pregleda na 15.4. in res komaj čakam. NS imam pa 26.4.
Upam, da nista dva, ker bi bil toliko večji šok. Upam, da to drži, da so lahko dvojčki samo vsaka druga generacija,
moj mož je namreč dvojček.

savanah -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 14:49:28)

ojla punce, jaz sem imela danes prvi uz[sm=bravo.gif]in vidla sem srčka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]tok sem srecna...no pa pdp je malo kasneje kot sem izracunala glede na velikost: 26.11. no dedaj sem pomirjena in vem da bo šlo srečno do konca. nuhalno pa imam 12.5.

kako ste drugace? jaz se že malo navajam na te blage slabosti[sm=smiley36.gif], čeprav upam da bodo minile[sm=smiley36.gif]

Meti_ -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 15:15:03)

Pozdravljene nosečke,

najprej sem vas samo brala in upala, da je res, kar mi je pokazal test..danes pa se prijavljam!:)
Prvič sem test delala prvi dan po izostanku M-test negativen. Ker M ni bilo, sem naslednjič delala test 1 teden po izostanku...rahla druga črtica! Ponovila z digital CB, ki je potrdil s pluskom!:)
Ker sem imela rahle krvave izcedke, jem Dabroston; poleg tega pa sva z G danes na drugem UZ videli napredek od prvega-mini plodek in rahel utrip...JUHU! Očitno je do zanositve prišlo malce kasneje, zato imam PDP zaenkrat po UZ 28.11.[sm=smiley1.gif] Tisti pravi pregled pa 14.4. Komaj čakam![sm=smiley1.gif]

Sicer prva nosečnost...in mamica bom očitno še pred dopolnjenih 30![sm=duda.gif]

Pozdrav vsem [sm=nosecka.gif]!

nosečka2 -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 17:44:32)

Ojla!
Pozdrav vsem novim novemberkam, nas je že kar nekaj.

Savanah sem vesela zate, da je vse ok in da si vidla srčka, tudi jaz ga bom kmalu v torek.
Tudi jaz se navajam na slabosti, ki so večinoma zjutraj, bolj me daje utrujenost bi spala ceu dan...

Zanima me če katera ve koliko časa je čakalne dobe za nuhalno svetlino v novem mestu oz. koliko prej se moram naročit, da ne bi zamudila??

Hvala

Smrketaa -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 21:19:41)

Pozdravljene!

Evo pa se vam še jaz pridružujem. Čez e teden imam uz, tko da vse podrobnosti takrat, Drgač pa sem si zračunala 15.11.
Mi je pa slabo čez cel dan in je prau obupno.
lp

naty86 -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 21:50:00)

Savanah juhu..vesela zate..
Smrketa dobrodosla in ja sva ze dve ki nama je slabo nonstop..:-( Donat pijem ze skoraj namesto vode ker mi samo to vsaj malo olajsa.

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (4.4.2014 23:07:16)

Savanah super da je vse ok in da si lahko slišala [sm=smiley27.gif]

In dobrodošle tudi ostale :)

A potem takem sem jaz edina srečka nosečka, ki razen tega da so mi 3je testi pokazali + sploh ne vem, da sem [sm=nosecka.gif]

Mimogrede počasi bi lahko začele sestavljati kakšen seznam, kaj pravite?

savanah -> RE: novemberke 2014 (5.4.2014 8:42:08)

dobro jutro, kako ste kaj?
jaz nemorem dneva začet brez koruznih kosmičev s kakavom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], mi nič drugega zjutraj ne paše, zbudim pa se tako lačna! sem si tudi jaz včeraj nabavila donat, sem ga skozi po malo pila, bomo videli kako bo...upam da pomaga. čeprav res slabosti niso nevem kako grozne, prime vsake toliko takrat pa res nesmem videti hrane...bo že punce, samo da naši čmrlji rastejo[sm=smiley36.gif]

dobrodošle vse nove[sm=bravo.gif] ja sedaj se nas je pa res že kar nekaj nabralo, bi bil fin kakšen seznamček. samo jaz ga res neznam naredit[sm=smiley36.gif]

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (5.4.2014 19:58:32)

pozdravljene, jaz vas zapuščam, ker se ni dobro končalo, na prvem pregledu sem izvedla, da nam slabo kaže, naslednji dan krvavitev in čiščenje.
Sedaj imam kar nekaj bolečine, tako psihične kot fizične. To je bila moja prva nosečnost, upam da mi naslednjič uspe, ker vse to je res grozno.
Kaj vse moramo ženske dat skozi ....[sm=smiley13.gif]

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 12:35:56)

Anonimna mi je hudo, ko tole berem[sm=smiley19.gif]. Upam da boš čimprej spet srečka nosečka in da bo šlo vse tako kot je treba.

Še en velik [sm=smiley31.gif]

AnOnImnA

Coolgirl -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 12:52:01)

.

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 12:54:37)

Seznama pa se bom kar jaz lotila. Napišite naslednje podatke (seveda po želji) jaz pa se bom trudila da bo seznam ažuren [sm=smiley36.gif]

[img]http://img41.glitterfy.com/14096/glitterfy4054014T880B81.gif[/img]

PDP ,NICK, STAROST, KRAJ BIVANJA, ŠT [sm=nosecka.gif],ŠT. [sm=duda.gif]DOMA, SPOL, NP (naslednji pregled)

28.11.

AnOnImnA, 28, -, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif] [sm=rozacrtici.gif] NP 15.4.

AnOnImnA

čarobna -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 18:04:17)

Pozdravljene vse skupaj!
Dolgo me ni bilo tukaj,imela sme ogromno dela za šolo in slabosti za umret[sm=smiley13.gif].res da je po femibionu malo bolje,a še vedno sem komaj pokonc,upam,da ćimprej mine.Katera je napisala,da obstajajo zapestnice proti slabosti? Jaz imam naslednji pregled 14.4.,potem pa kmalu nuhalna[sm=smiley1.gif],komaj čakam,da lahko gre moj sine zraven,ki že komaj čaka,da vidi pikico [sm=smiley1.gif].
lp

lotty23 -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 21:47:56)

Anonimn,a
PDP 1.12., nick catstar, 1. nosečnost, NP 16.4.

Anonimen -> RE: novemberke 2014 (6.4.2014 23:44:14)

[img]http://img41.glitterfy.com/14096/glitterfy4054014T880B81.gif[/img]

PDP ,NICK, STAROST, KRAJ BIVANJA, ŠT [sm=nosecka.gif],ŠT. [sm=duda.gif]DOMA, SPOL, NP (naslednji pregled)

28.11.

AnOnImnA, 28, -, 2[sm=nosecka.gif], 1[sm=duda.gif] [sm=rozacrtici.gif] NP 15.4.

1.12.

catstar, 1.[sm=nosecka.gif], NP 16.4.

Pink_lady -> RE: novemberke 2014 (7.4.2014 10:52:22)

Punce kako ste? Jaz sem iz tega da nisem čutila nobene slabosti oz utrujenosti prešla kar čez noč na tako slabost, da bi najraje kampirala v kopalnici.

Mimogrede, ker mi skoraj vse smrdi nimam ideje kaj kuhat za kosilo. Kaj kuhate ve?

Bivša AnOnImnA

novembrka -> RE: novemberke 2014 (7.4.2014 12:47:59)

moji podadtki: novembrka, PDP: 16.11, 1[sm=nosecka.gif], NP: 11.4.

vglavnem se počutim dobro. Krči, ki sem jih imela v 5. in 6. tednu so se hvala bogu prenehali. Slabost občutim zjutraj, a ne bruham. Nonstop nekaj meljem. Pica mi zelo diši zadnje dni. Sem se pa tudi zredila za 3 kg, predvsem v trebuh.

Danes za kosilo: juhica (od včeraj), piščančje prsi v naravni omaki, riž, solata ;)

po prvem pregledu se bom naročila na nuhalno. Kakšne so čakalne dobe?
Pa še gin moram menjat, ker sem se preselila in mi je do sedanje gim preveč vožnje. Postojna mi je najbližja, ima mogoče katera kakšen predlog za gin v Postojni?
Se beremo

savanah -> RE: novemberke 2014 (7.4.2014 13:02:11)

Ojla punce kako ste? Jaz komaj zivim[sm=smiley36.gif],slabo za znoret,pa nic ne pomaga! Ja jaz sem pisala o zapestnicah ja[sm=smiley36.gif]..baje so neke akupunkturne in ti pritiskajo na nek zivc in to pomaga..verjetno grem danes po sluzbi ponje in nato porocam..dobi pa se jih v sanolaborju..
Glede kosila[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pink_lady sem pa na istem kot tu[sm=smiley36.gif],samo na hrano nesmem mislit..jaz bom danes samo zeleno solato,pa za dragega kaksne hrenovke,ker si sploh ne predstavljam da bi mogla kak meso pect[sm=smiley13.gif]

Aja pa[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za seznamcej! Se moji podatki: pdp 26.11., savanah, 2[sm=nosecka.gif],0[sm=duda.gif], np 12.5.

Anonimna, zal mi je za tvojo izgubo. Vem kako ti je, ampak vem da to ni tolazba..drzi se,! Drzim pesti da se hitro vrnes med nosecke,in takrat bo vse ok.

Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>