RH82 -> RE: novemberke 2014 (10.8.2014 22:03:19)
|
Simona26, midve bova res med prvimi, ampak jaz še ne bi rekla, da sva v ciljni ravnini... mogoče predzadnji krog. Je treba še kar nekaj stvari urediti, pa se bojim, da bo časa premalo. Meni je trebuh v zadnjih treh tednih kar očitno zrasel. Od običajnih hlač nosim samo še ene kavbojke lahko, ene so šle ta teden za dlje nazaj v omaro, ene moram pa še preveriti. Opažam pa razliko med trebuhom dopoldne in popoldne. Je popoldne očitno večji. Bejbi je pa pri meni kar priden. Se premika ravno dovolj, da vem, da je vse ok, ni pa razgrajač. [sm=smiley36.gif] Do sedaj je bila samo ena noč takšna, da nisem mogla zaspati nazaj zaradi njegovih akrobacij. So bili pa zadnji dnevi z njegove strani kar aktivni. Ga čutim dopoldne v službi vsak dan, popoldne malo manj, zvečer pa vedno, sploh takole na kavču z računalnikom na kolenih. [sm=smiley36.gif] Ta teden me čaka odvzem krvi za Rh testiranje in potem še injekcija en dan kasneje. Potem pa upam, da bom nekaj časa imela prosto. Imam predviden dodatni (samoplačniški) UZ v začetku septembra (30./31. teden) pri svojem G in upam, da mi do takrat ne bo treba še kaj hodit na preglede. Se mi zdi, da mi tako ostane več časa. Do konca meseca imam predvidene že nakupe, za zdaj le DM in Ikea. V DM imam popust za porabit do konca meseca in mislim kupit nekaj osnovnih stvari (dudo, paket plenic, štrik za dudo, škarje za nohte, krpice za umivanje, krtačo za lase, flaško, 1xpodlago za previjanje). V Ikei pa bova šla po 2 kompleta posteljnine, kovter, odejo in podlago za previjanje. Za posteljnino sem pogledala samo na spletu v Babycentru, pa me je minilo ob cenah. Stane posteljnina nekaj evrov manj kot bo cel nakup v Ikei, Pa še lepše so mi v Ikei. Motijo me namreč očitno delitve na spol, samo roza ali modro, Ikea pa imam več pisanih kompletov. V Ikeo bova šla verjetno šele v septembru. Bo kar pestro še. Sem pa zadovoljna, ker bom nekaj stvari dobila od nečakov in mi bo prihranjeno večje nakupovanje. Lep začetek tedna (ta bo super, ker bo krajši)![sm=smiley1.gif]
|
|
|
|