RIJA* -> RE: Kam na dopust? (24.2.2014 17:34:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN na hrvaško bom pa hodila ko bom stara :) z dveinpol letnim otrokom je po moje hrvaška odlična izbira. napokaš v avto vse kar rabiš in kar ne in pičiš....in se imaš lepo :) ljudlje smo si različni in meni pač nikoli ni sedlo, da dokler je dete še majhno, da ga vlačim po avionih in bog ne daj, da se kaj skomplicira in leti zamujajo ali so zaradi nižje cene ob nemogočih urah, da odjaviš hotel ob 11 in imaš let ob polnoči...ne vem...meni to ne sede, ker sem enostavno očitno prelena in hočem imeti na dopustu samo mir, ne pa nekega stresa... star pa je ravno toliko, da te bodo kasirali otroško karto /gratis je do 2 let/ tak, da te nenazadnje ta dopust stane tudi kar nekaj več...razen, če ti denar ni pomemben. ker meni je, sem bila raje 21 dni z otrokom na hrvaškem vsako leto, kot pa en teden v grčiji...tudi to je pri nas prevagalo :) mi smo šele zdaj, ko je star 8 let začeli razmišljati o letalu in daljšem potovanju/dopustu. tako majhnemu otroku je dovolj, da ima ob sebi starše, 5 metrov obale, kanglico in lopatko [sm=smiley1.gif] če pa vseeno: pa predlagam grčijo...kakšen lefkas, ni predaleč, lepe plaže, toplo morje, ne preveč valov in vetra...kakšna večja mesta ala nica, pe mene za dopust z otrokom ne potegnejo... tak.
|
|
|
|