TomTaylor -> RE: diamantni piling (23.2.2014 18:04:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Poznam ne, diamantega pilinga, namreč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Mozolji in podobno - največ sem jih imela že krepko čez puberteto. Takrat sem prenehala popolnoma uporabljat puder (se mi zdi, da je bila to najbolj učinkovita sprememba, ker je koža končno dihala) in za umivanje obraza uporabljala samo vodo. Ter to, da mozoljev nisem praskala (s čimer jih uspešno razširjaš). Pri kozmetičarki pa nisem bila, tako da ne vem za profesionalne metode. pudra ne uporabljam, niti tonirnih krem, ker naslednji dan dobesedno zacvetim. Pred tem "stanjem" sem si tut jz umivala obraz samo z vodo, zjutraj vedno z mrzlo. Sem pa uporabljala eno kremo iz mullerja ki je vsebovala olje čajevca in res, ko sem jo nehala uporabljat (iz razloga, ker jo več ne prodajajo) se mi je koža poslabšala. Najprej minimalno, nato pa zmeraj huje. Zadnje pol leta sem ko najhujša pubertetnica. Hvala Bogu samo to, da nimam kkšnih hudih aken, vsaj to ne, fju.., ampak koža je pa vseeno obupna in daleč od lepe.
|
|
|
|