RIJA* -> RE: Laganje... (17.2.2014 22:43:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* ...sva se v miru vsedla, pogovorila in sem mu razložila, da pač nobeno, še tako slabo dejanje ne bo naredilo, da ga bom imela manj rada...pač pa, da bo vsaka še tako brezvezna laž hujša od nekčesa, kar je ušpičil.... e, tocno tko jz z njim naredim. ampak po 2m ugotavljam, da je pri nas tale pristop cist neucinkovit. pa takrat, ko ga ponovno ujameš na laži kaj ukrepaš? ker če ni neke pametne reakcije-kazni, bo lagal vedno znova, itak mama ne bo nič naredila.... ful so pametni ti mulci dandanes [sm=smiley36.gif] moj je tudi vedno znova ponavljal take fore...ne laganje, ampak ostale budalaštine...ker je vedel, da ne bo sankcij. potem pa sem enkrat res insistirala pri kazni....je bila taka histerija, da sem ga mislila dati iz avta[sm=smiley36.gif] in potem sem rekla samo: če se boš pri naslednjem kandelabru še drl, bo kazen še taka in taka...pa je bilo, kot če bi potegnil kabel iz vtičnice...ker sem uresničila prvo kazen, je bil ziher, da bom tudi drugo....[sm=smiley1.gif] pri nas je ta doslednost pri kazni zalegla že po drugem, tretjem vztrajanju....saj IQ ma soliden, pa je skužil....
|
|
|
|