asyka -> RE: ikea načrtovanje (17.2.2014 14:42:11)
|
Mi smo izlet v Ikeo navadno planirali tako, da smo se odločili, kaj bomo opremljali, premerili prostor po dolgem in počes in na list zapisali kaj vse želimo imeti potem v tem prostoru. Potem smo vzeli kombij, pa šli. Fino je če greste brez majhnih otrok, ker jim bo postalo tečno in boste tečni vi in bodo nakupi nepremišljeni. V ikei smo si ogledali njihovo ponudbo že sestavljenih sob in pobrali kaj nam je všeč. Itak si tam potem zapisuješ vse. Nazadnje smo tako opremljali sobo od mlajše sestre. Ker si je izbrala malo dražjo linijo programa mislim, da je šlo okoli 700€ za njeno sobo. Veliko nanesejo potem dodatne poličke, namreč v omarah imaš mogoče 1 ali 2 polici, med tem ko vse ostale dokupiš dodatno. To zna nanesti. Ampak jaz mislim, da je 500€ za vsako sobo več kot dovolj, če se izbira premišljeno. Takšno posteljo je imela moja sestra, sicer ne vem če je ista višina. Ona je imela spodaj igralni kotiček. Je pa bila postelja kot takšna kupljena zaradi majhne sobe (2x4 metre) in se je s tem pridobil prostor v sobi. Spodaj je imela igrače pospravljene v takšnih zabojčkih in pa neko blazino, da se ni sedelo na tleh.
|
|
|
|