Dorotheia -> RE: JANUARČKI 2014 (27.11.2014 21:10:45)
|
Joj, punce. Objemček za vse vas, ki ne spite!!! [sm=smiley31.gif] Jaz sem že brez tega kar velikokrat utrujena, ampak, ker pijem sedaj sirup za železo, upam da bo kmalu bolje. Naš, kot že omenjeno, zaenkrat ponoči spi (res trkam!). Zdaj ga dajem spat enkrat od 19h do 19.30. Pa spi načeloma do 7h. Zadnje dni mi je spal celo do 7.30. Zdaj že par noči spet nisem rabila niti 1x vstat. Pride pa kdaj kaka noč, ko moram kdaj vstat in ga malo popravit, ker se v posteljici čudno nastavi. Ok, pa če je bolan je itak drugače - vstajamo pogosteje. Ma drugače pa ne. Malo spet bolj red uvajam čez dan pri vseh zadevah in se mi zdi, da mu ful paše. Pa zdaj uvajamo kar odlaganje v posteljico zvečer, brez uspavanja in danes mi prvič ni nič jokal. Mogoče naklučje? Tako da punce, ste ful močne in dobre, da takole lepo zdržite čez dan. Sicer pa, vsak otrok je poseben in vsak ima kako zadevo, ki nam ne paše. Tako pač je. En ima to, drugi kaj drugega. Jaz sem varstvo za našega škrata našla (itak privat) in sem totalno happy. Se moram še zmeniti z njo, da se en dan dobiva in dol usedeva. Ne morem verjet, da bom šla že nazaj v službo kmalu. [sm=smiley3.gif] A se vaši tudi tako radi kopajo zvečer? Naš je čisto nor na vodo. [sm=smiley36.gif] Pa vedno bolj opažam pri našem, da ga hrana ne zanima dolgo - toliko da za silo poje (par žličk), potem pa že moram gledat okrog in iskat kako zanimivo zadevo in kak skrit kotiček in predvsem da je aktiven. Danes ga je videla tetka in je rekla, kako se je potegnil. Res je ful zrasel. Nič, uživajte in lahko noč!
|
|
|
|