|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in sladkorna
12.2.2014 19:16:47   
TEJAR
lp
želim zanositi in načeloma sem zdrava, ampak sem malo premočna in imam rahlo povišan krvni sladkor, že v prvi nosečnosti sem imela nosečniški diabetes in sem bila na inzulinu, od takrat naprej mi sladkor niha
sedaj poskušam zanositi in me zanima kakšne posledice lahko ima povišan sladkor na plod v zgodnji nosečnosti
saj načeloma če ne bi sama imela aparat za merjenje niti ne bi vedela da mi sladkor niha
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in sladkorna
15.2.2014 18:02:23   
bskrle
Če veš, da ti sladkor niha, potem je nujno,da se te vodi ambulantno. POznam mamico, ki ima več otrok, pa je sladkorna bolnica.
Skratka k osebnemu zdravniku!

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu TEJAR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in sladkorna
15.2.2014 19:03:34   
petea
Tejar,
pa saj sladkor vsem niha, to je cisto normalno.
Ce pa so tvoje izmerjene vrednosti nenormalne, pa z dnevnikom merjenja sladkorja do tvojega zdravnika, da te poslje v nadaljno obravnavo k diabetologu.
Kako pa si prestala obremenitveni sladkorni test po porodu?

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!