mamica deklicam -> RE: II pričakujemo MARCA 2014 (27.2.2014 12:41:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina opala, pa sm se izdala [sm=smiley36.gif] js sm anonimna Iza [sm=smiley36.gif] meni se nisi, ker vem že kar nekaj časa[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] haha, sej vem, da nism bla preveč dobr zamaskirana [sm=smiley36.gif] ampak sej sm bla kr pridna z anonimnostjo no, s čim sm se pa že prej izdala? MD tut mojga je treba prosit, včeri je bla predvidena O, pa ni blo nič od nič... skratka teli deci, po eni strani bi mel otroke ampak ne bi jih pa delal, po drugi strani pa se pritožujejo, da nikol ni dost seksa... kdo bi jih zastopu [sm=smiley36.gif] Iza (še zmer bom tle anonimna, ker me mot, da se tm v javnem okncu pokaže, da sodelujem tuki) izdal te je podpis Iza. Ja malo sem seštela en nick in ta podpis, pa je šlo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] no, jaz sem se odločila, da ga kar nekaj časa ne bom "fehtala", bomo videli, kdaj bo ugotovil[sm=smiley9.gif]. Bo prišlo kar prav, ker si po eni strani nič ne želim imati še enega pozimi, bi rajši od marca dalje[sm=smiley36.gif]. Moram malo tudi voditi evidenco mojih ciklov, da grem k moji G oborožena, ker mislim, da mi bo morala dati pomoč v obliki tablet
|
|
|
|