ronja
|
sem pa res že nekaj časa razdražena, utrujena zelo, srce mi hitreje bije in potim se bolj Ti simptomi še najbolj ustrezajo paničnim napadom, zdravila so ista kot za depresijo. Lahko je to tudi znak slabokrvnosti, v tem primeru bo vse skup ok, ko boš pojedla kuro železa. Če je zdravnica potrdila, kar so rekli v lekarni, lahko jemlješ oboje, ne bo pa nič drugače, kot če bi pila zraven domačo limonado, ker se železo boljše absorbira ob prisotnosti C vitamina in slabše ob prisotnosti mlečnih izdelkov, ampak v vsakem primeru, akr ga je preveč, gre ven (kar lahko vidiš v barvi blata). In v 2 tabletah ga je tako ene 400x preveč, če sem si prav zapomnila - pač da je res izobilje in da se ja vsrka, kolikor se le lahko. Telo, ki ga ima premalo, ga lahko vsrka več kot bi ga sicer, zato je dobro met "overdose", vendar če ta overdose še povečaš, ne bo nič kaj strašno boljše. No, 10% bo boljše zaradi placebo efekta:). Tako da kar jej oboje skupaj. Če imaš vse ščitnične hormone ok, je zelo zelo zelo malo verjetno, da bi imela kakršnokoli obolenje ščitnice, tako da ne vem, zakaj te tako zelo zanima ta ščitnice:). Lahko greš naštudirat vse možne bolezni, ampak po vsem, kar si napisala, se meni vedno bolj zdi, da je največji problem psihični (poleg slabokrvnosti). To je samo v razmislek: ali se mogoče počutiš, kot da dobiš premalo pozornosti od koga, ki ti veliko pomeni? Takrat ljudje dostikrat najdejo pri sebi vsemogoče bolezni, da bi videli, da tistega drugega res skrbi zanje... Ni nič narobe s tem, je pa fajn vedet, ker se da to veliko enostavneje rešit kot pa bolezni, ki jih človek nima. Slabokrvna si, to je dejstvo, samo ni ravno tako težko tega popravit, tako da to ni tak problem.