zamujanje menstruacije (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> zamujanje menstruacije (11.2.2014 13:29:40)

nimam pojma kje bi zastavila to vprašanje, zato bom ga kar tukaj. namreč, zadnje leto in pol imam zelo redne menstruacije (na 30 dni), in danes sem se zavedla da bi mogla menstruacijo dobiti prejšnji vikend. prejšnji teden sem imela vnetje, in sem se mazala s canestenom. zanima me če je možno da je prišlo do zamude menstruacije zaradi vnetja? nosečnost bi črtala, ker uporabljava kondom. hvala vam :)

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (11.2.2014 13:34:45)

Mogoče ti zamuja zaradi stresa ali kaj takega ...

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (11.2.2014 14:00:37)

nič bolj nisem bila pod stresom kot prejšnje mesece [sm=zmeden.gif]

SU -> RE: zamujanje menstruacije (11.2.2014 14:07:14)

Tudi sama sem imela pred leti težave z vnetji "v eno"... pa sem imela par dni zamešano M... Ampak tudi N ti ni treba črtati, ker uporabljata kondom... nič ni 100%... Če še ne bo... test, pa boš vedela.[sm=smiley1.gif]

Tippi -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 10:17:34)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

nimam pojma kje bi zastavila to vprašanje, zato bom ga kar tukaj. namreč, zadnje leto in pol imam zelo redne menstruacije (na 30 dni), in danes sem se zavedla da bi mogla menstruacijo dobiti prejšnji vikend. prejšnji teden sem imela vnetje, in sem se mazala s canestenom. zanima me če je možno da je prišlo do zamude menstruacije zaradi vnetja? nosečnost bi črtala, ker uporabljava kondom. hvala vam :)

seveda je možno. obstaja pa še nešteto možnosti, zakaj ti zamuja. tudi stres je lahko razlog, čeprav se ti zdi, da nisi nič bolj pod stresom kot običajno. podzavest dela čudeže. sicer pa zamude tud do 14 dni, niso nič posebnega.

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 12:34:43)

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

seveda je možno. obstaja pa še nešteto možnosti, zakaj ti zamuja. tudi stres je lahko razlog, čeprav se ti zdi, da nisi nič bolj pod stresom kot običajno. podzavest dela čudeže. sicer pa zamude tud do 14 dni, niso nič posebnega.

pri meni je prvič da tak dolgo zamuja [sm=smiley36.gif] počakam do ponedeljka, takrat pa delam test. čeprav imam vedno večji občutek da gre za nosečnost [sm=zmeden.gif] ko sem bila prvič noseča in sem na to pomislila, sem bila potem prepričana da je res. test je samo potrdil. znakov ni bilo takrat, in tudi tokrat je vse ok. edino kar je bilo, je bil neki miceni prehlad prejšnji teden (kot pri prvi nosečnosti [sm=smiley36.gif]). bomo videli.

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 13:40:52)

Jaz imam tudi M.na 28 dni danes je 35 dan pa še noben znak da bi prišla....BT imam visoka od 26.1 do 31.1 je bila 36.9..od 1.2 pa do danes je 37.2,37.3,37.4 ..rahlo me bolijo dojke.BT zmerim vsak dan zjutraj preden ostanem ob isti uri...Ne vem kaj bi to blo me je malo strah ker čakam na postopek ...upam da mi ne bo treba it [sm=smiley13.gif]

lily32 -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 13:46:19)

Jaz imam tudi M.na 28 dni danes je 35 dan pa še noben znak da bi prišla....BT imam visoka od 26.1 do 31.1 je bila 36.9..od 1.2 pa do danes je 37.2,37.3,37.4 ..rahlo me bolijo dojke.BT zmerim vsak dan zjutraj preden ostanem ob isti uri...Ne vem kaj bi to blo me je malo strah ker čakam na postopek ...upam da mi ne bo treba it [sm=smiley13.gif]

Kaj še čakaš? Naredi test. [sm=smiley1.gif]

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 14:02:37)

Ne vem če bo pokazal?ni prehitro? Imela sem slabe izkušnje 2 krat ss.Noben znak ni razen da mi zamuja in rahlo boleče dojke ...strah me je zaradi slabe izkušnje [sm=smiley19.gif]
IZVIRNO SPOROČILO: lily32

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (13.2.2014 12:16:06)

da updejtam (jaz sem odprla temo)... prej sem naredila test, ki je pozitiven. pri meni je nosečnost, ne stres. bom pa jutri ponovila z jutranjim urinom.

lily32 -> RE: zamujanje menstruacije (13.2.2014 12:36:40)

da updejtam (jaz sem odprla temo)... prej sem naredila test, ki je pozitiven. pri meni je nosečnost, ne stres. bom pa jutri ponovila z jutranjim urinom.

[sm=bravo.gif] Čestitke. Torej tudi kondomom ni več za zaupat. [sm=smiley36.gif] Se malo hecam, upam, da ne zameriš.

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (13.2.2014 19:16:34)

Test nisem naredila ker sem imela danes pregled in se je GV vidla tako da sem še v soku po 2 leti truda je ratalo

petea -> RE: zamujanje menstruacije (13.2.2014 20:32:53)

ne razumem:

nosečnost bi črtala, ker uporabljava kondom.

Test nisem naredila ker sem imela danes pregled in se je GV vidla tako da sem še v soku po 2 leti truda je ratalo

oz. mi je jasno, zakaj v dveh letih nisi uspela zanositi, če sta uporabljala kondome

eva1 -> RE: zamujanje menstruacije (13.2.2014 21:07:55)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

ne razumem:

nosečnost bi črtala, ker uporabljava kondom.

oz. mi je jasno, zakaj v dveh letih nisi uspela zanositi, če sta uporabljala kondome

Jaz mislim da sta tukaj 2 anonimni ki pišeta o eni in isti stvari..al pa se ena mal heca, pojma nimam [sm=smiley36.gif]

lily32 -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 8:00:13)

No, saj ni tako težko razumeti. Da, pišeta dve anonimni, a iz postov, se vidi, katera je katera. Skupno pa jima je to, da sta zadaj obe srečki [sm=nosecka.gif]

[sm=bravo.gif]Krasno, da je tako odvilo. Srečno do konca in črne misli na stran![sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 8:19:24)

jaz sem stara uporabnica [sm=smiley1.gif] in sem čakala na postopek tako da nisva uporabljala kondome ....včeraj sva imela posvet za umetno oploditev in me je blo kar strah kaj me vse čaka tako da je ratalo po naravni poti po 2 leti truda [sm=pikapoka1.gif]

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 8:42:38)

ja, dve anonimni uporabnici sve to pisale.

res vesela zate/za vaju, lepo pričakovanje ti želim [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 8:45:14)

ja, dve anonimni uporabnici sve to pisale.

res vesela zate/za vaju, lepo pričakovanje ti želim [sm=bravo.gif]

hvala [sm=pikapoka1.gif]

petea -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 9:57:18)

a, pa res

čestitke nosečki [sm=bravo.gif]

SU -> RE: zamujanje menstruacije (14.2.2014 10:18:51)

Čestitke!!! Pa menda kar obema, če sem prav razumela!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tancy -> RE: zamujanje menstruacije (7.3.2014 7:58:23)

Oila...evo meni pa zamuja tocno en teden...strah me je narediti , ker sem ze veckrat bila razocarana :(a je mozno da mi zamuja ker sm bila na dieti [sm=smiley13.gif]

roses -> RE: zamujanje menstruacije (8.4.2014 7:01:19)

živjo,
tudi jaz imam probleme z zamujeno menstruacijo v marcu, morala bi jo dobiti 25.03.
moram omeniti, da jem kontracepcijske tabletke Qlaira.
od zamuejene menstruacije sem naredila že dva testa z jutranjim urinom, vendar sta bila oba negativna...

kaj bi lahko bil problem?

SU -> RE: zamujanje menstruacije (8.4.2014 13:34:57)

tancy... verjetno zdej že veš ali si N ali ne... je pa možen izostanek M, če je dieta "prehuda". Kolegica je bila samo na sadju in je izgubila M za kar dolgo časa...
roses... si kaj zamešala s kontracepcijskimi tabletkami in se ti je zato premaknila M... Če ne... h G in bo najbolje svetovala oz. videla kaj se dogaja s tabo.

roses -> RE: zamujanje menstruacije (8.4.2014 15:42:28)

ne tablete jem redno in brez mešanja že več kot 5 let, zato bo res potreben obisk pri ginekologu
hvala vseen [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ronja -> RE: zamujanje menstruacije (8.4.2014 16:04:09)

sicer pa zamude tud do 14 dni, niso nič posebnega.

Pri meni pomenijo da sem noseča ali pa da sem izgubila več litrov krvi na operaciji -oboje opazim:D.

Anonimni, čestitke obema!

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>