Anonimen -> RE: zamujanje menstruacije (12.2.2014 12:34:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen nimam pojma kje bi zastavila to vprašanje, zato bom ga kar tukaj. namreč, zadnje leto in pol imam zelo redne menstruacije (na 30 dni), in danes sem se zavedla da bi mogla menstruacijo dobiti prejšnji vikend. prejšnji teden sem imela vnetje, in sem se mazala s canestenom. zanima me če je možno da je prišlo do zamude menstruacije zaradi vnetja? nosečnost bi črtala, ker uporabljava kondom. hvala vam :) seveda je možno. obstaja pa še nešteto možnosti, zakaj ti zamuja. tudi stres je lahko razlog, čeprav se ti zdi, da nisi nič bolj pod stresom kot običajno. podzavest dela čudeže. sicer pa zamude tud do 14 dni, niso nič posebnega. pri meni je prvič da tak dolgo zamuja [sm=smiley36.gif] počakam do ponedeljka, takrat pa delam test. čeprav imam vedno večji občutek da gre za nosečnost [sm=zmeden.gif] ko sem bila prvič noseča in sem na to pomislila, sem bila potem prepričana da je res. test je samo potrdil. znakov ni bilo takrat, in tudi tokrat je vse ok. edino kar je bilo, je bil neki miceni prehlad prejšnji teden (kot pri prvi nosečnosti [sm=smiley36.gif]). bomo videli.
|
|
|
|